Mit mondjak a kismama barátnömnek?
Egy távolabbi barátnömnek nagy felbuzdulásomban odaígértem a fiam összes kinött ruháját (rengeteget vettem és még többet kaptunk is ,sok van ami egyszer sem lett hordva) ,amikor megtudtam ,hogy várandós.Viszont meg is gondoltam magam elég hirtelen ,föleg a párom nyomására (nagyon ellenzi ,de nem irigységböl ,hanem hogy mi van ha kelleni fognak még) ,én meg kicsit szentimentális vagyok és ha ránézek a pici ruhákra elöjönnek az emlékek (gondolom ez idövel elmúlik ,de pl amiben hazahoztam a kórházból azt sosem adom oda senkinek).Csak úgy "felejtsem el"?Azt nagyon bunkó dolognak tartom.Tudom hülye voltam ,de mit mondjak neki?
Természetesen ha rászorulna az más lenne ,de talán még jobban is állnak mint mi ,bár azt mondta hogy szívesen elfogadja öket.
Szerintem kölcsön csak olyat adj, amit nem sajnálsz, ha például foltosan kapod vissza. Babáknál, főleg hozzátáplálás után nem lehet annyira vigyázni a ruhákra, hogy ez ne forduljon elő.
Én a helyedben kölcsönbe adnék ruhákat, de nem a legeslegkedvencebbeket. Nem ciki megmondani, hogy átgondoltátok, és mivel még Ti is szeretnétek gyereket, mégis kéritek majd vissza. Vagy a másik megoldás, hogy a rengeteg ruhából néhány szebb darabot odaadsz örökbe.
Úgy döntöttem ,összeszedek neki pár olyat ,amiért nem fog fájni a szívem ,gondolom nem kérdez rá hogy "csak ennyi?"
Amúgy én nem tervezek gyereket többet ,de a férjem mindig mondja ,hogy soha ne mondd hogy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!