Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ráadnátok kislányos ruhákat?

Ráadnátok kislányos ruhákat?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mikor kiderült hogy babát várok kaptam a húgomtól egy csomó babaruhát.Később az UH azt mutatta kislány és mivel neki is az van,került hozzám igazi kislányos cucc is.A kisfiam 2 hónapos és a ruhák felét félretettem mert rózsaszín meg lányos.Ti ráadnátok otthon azért ezeket is?

2015. dec. 20. 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Alsóruha még elmegy szerintem.

Főleg pici baba korban, amikor úgyis lebüfizi, illetve összekakkantja.

Ráadásul a gyerek pont le...ja, hogy mi borítja a kicsi testét.

2015. dec. 20. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Otthonra simán, meg aludni. na meg ilyenkor télen nem látszik az overál alatt. Úgy is gyorsan kinövi őket.
2015. dec. 21. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Otthon ...persze. Senki sem látja,és engem nem érdekel mit mondanak mások...Az én kisfiam 3.5 éves és van egy rózsaszín zőld csíkos pizsama nadrág amit imád ,mert szuper puha...ÉS AKKOR MI VAN?
2015. dec. 23. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!