Anyukák, miért van ez?
14 hónapos a lányom és kb 2 db rózsaszín ruhája van. A többi kék, sárga, szürkés, lila, bordó, zöld, fehér, piros, a kabátja is sötétlila, a téli nadrágja sötétbarna, a csizmája lila. Én nagyon sok nem rózsaszín ruhát látok a boltban is.
Mondjuk kinek mi tetszik. A rószaszín nekem soha nem tetszett, meg nekem sok, ha egy gyerek csupa rózsaszínben van. De ha neki és az anyjának ez tetszik, akkor ez van...
Nem tudom mi lett a divat, de a H&M webshopját szoktam nézegetni és nincs teel rózsaszínnel, meg F&F ruhákat is mindig megnézem és ott is alig van rózsaszín.
Szerintem egyáltalán nem ciki a többi szín. :)
Meg pl a lányomnak nem is áll jól a rózsaszín szerintem. :)
igen...felénk is minden kislány - ahogy én szoktam mondani - szaloncukornak van öltöztetve. A nővérem azt mondta 5 éve, hogy szereti, ha a lányát lánynak nézik, mert fiús az arca, és ezt jelzi a ruhákkal. Ebből 3 sztori kerekedett ki:
1. öreg néni, unokahúgomat látva: jaj, miért van rózsaszínben ez a cuki kisfiú?:D
2. vettem neki egy almazöld ingecskét, mikor pici volt. a nővérem megkért, hímezzek rá valamit, de ne zölddel, mert az fiús:D:D
3. a gyerek 5 évesen csak a rózsaszín és lila cipőt és ruhát hajlandó felvenni, amiknek megtalálása a kisvárosban, ahol élnek, sok szabadidőt igényel:D
tipp: c&a és h&m, nagyon szép ruhák vannak, normális áron, bézs, világoskék, mindenféle színben kislányoknak is.
az a fura nekem, hogy a felnőtt nők se hordanak csak rózsaszínt, miért adnak a gyerekeikre csak azt?
27 hkm (kisfiú van a pocakomban)
én is hányok már a sok málnacukorka jelmeztől.
pedig én szerettem a rózsaszínt,de ebben a mennyiségben csak megundorodni lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!