Baranka kérdése:
Vaterás anyukák vannak itt?
Figyelt kérdés
Darabonként töltötök fel? Fix árakkal vagy licittel? Vasalva, vasalatlanul teszitek fel a ruhákat? Milyen áron bírjátok eladni a ruhákat?2015. júl. 30. 16:26
1/2 anonim válasza:
Én csak vásárolni szoktam, nem eladni, de gondolom ez az oldal is érdekes lehet. Jobban szeretem csomagban venni a dolgokat, vagy ha darabonként van feltöltve, de találok egy eladónál több számomra hasznos darabot. általában konkrétat keresek (pl. body-k, nadrágok, pólók), mert hirtelen ugyanabból szokott kelleni több. ha csomag, néhány számomra felesleges vagy kevésbé szükséges dolog belefér, de ha sok van benne, nem ütöm le. vasalni szerintem felesleges, mert ahogy megérkezik, már teszem is a mosógépbe őket. és akkor veszem meg szívesen, ha 500 Ft/db-nál nem nagyon több, postaköltséggel együtt az ára. Személyes átvétel lehetősége ezért nagy előny, ha megoldható helyen van. Remélem segítettem. Jó árusítást!
2/2 anonim válasza:
Csomagban. Mindig kivasalom fényképezés előtt, mert szebben néz úgy ki, mintha gyűrött. Te is gondolom szívesebben veszed meg ha egy szép vasalt ruhát látsz, mint egy gyűröttet.
A kinőtt ruhákból csinálok egy komplett csomagot, amiben van itthoni, kimenő, felső nadrág zokni kabát pizsama...
Most pl. 86/92 ruhákat kinőtte a fiam, azokat fogom egyben felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!