Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen márkájú gyerekcipőt...

Milyen márkájú gyerekcipőt ajánlanátok? Lent. Bővebben

Figyelt kérdés
Eddig a D.d step volt a befutó, de most csalódtam, mert az alig 1,5 hónapot hordott cipőnek kilyukadt a talpa, pedig igazán igénybe se volt véve.
2015. okt. 26. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ddstepet hord a lányom szandálbol,és bár tavaly nyáron mi is belefutotunk egy 1,5 honapot biro dd step szandálba ,idén is azt vetünk 2 párat is és egyiket sem kellet még vissza vinni semilyen hiba miatt.
2015. okt. 26. 17:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekünk lyukadt már ki D.d step cipő, de az kb. 8 hónap után (akkor vettem észre). Eddig gyorsan nőtt a kisfiam lába, most már szerencsére kibír egy ősz+tavaszt. Holnap próbáljuk visszavinni, mert ugye 6 hónap garancia van rá. Jövő hónapban meg már vehetem neki a téli bakancsot/csizmát, azért kérdeztem, hogy ti melyik márkára esküsztök :-).
2015. okt. 26. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Én cipöbe decatlonost,vagy lidl,aldi,veszek mivel ugy is kinövi hamar ,szandálja csak dd step .aban van az oviban bent .
2015. okt. 27. 05:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Superfit nálunk is a nyerő.Kis duci a lába a fiamnak,bölcsiben is ilyen a benti cipő,nagyon meg vagyunk vele elégedve.
2015. okt. 27. 10:50
 15/16 A kérdező kommentje:
A kisfiam első cipője Superfit volt, imádtuk, de akciósan volt 13990 Ft. Most már egy vagyon (32-es méretben), nem tudom megvenni annyiért.
2015. okt. 27. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A superfit tényleg nagyon jó! Nem írtad, hogy milyen korú gyerekről van szó, nagyobbacskáknak a Decathlont ajánlom, nagyon nagyon nagyon meg vagyunk elégedve az ottani cipőkkel! Hihetetlen kényelmesek, 2 év garancia van rájuk, és ha törzsvásárlói kártyád van, akkor még a blokk elveszítés esetén is érvényesíthető a garancia!
2015. nov. 12. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!