Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen márkájú gyerekcipőt...

Milyen márkájú gyerekcipőt ajánlanátok? Lent. Bővebben

Figyelt kérdés
Eddig a D.d step volt a befutó, de most csalódtam, mert az alig 1,5 hónapot hordott cipőnek kilyukadt a talpa, pedig igazán igénybe se volt véve.
2015. okt. 26. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi csak Falcon cipőt vettünk eddig, soha semmi gondunk nem volt vele, még használtan is strapabíró volt, újonnan pedig alig látszott rajta, hogy egy évet intenzíven használtuk. Csak akkor kellett cserélni, amikor kinőtte.
2015. okt. 26. 13:41
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon bevált a D.D.Step.

Szerintem vidd vissza oda, ahol vetted. Nekem mindig mondják, hogy garanciás.

Vagy még a Dechatlonban vásárolunk télre. Ott is jó cipők vannak.

2015. okt. 26. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:
A dd steppel mi is megjartuk. Most szamost veszünk, nagyon bevált, össze se lehet hasonlítani a ddvel. Elnyűhetetlen :) látszik, hogy ez nem kínai :)
2015. okt. 26. 13:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is a Szamos a befutó, tényleg elnyűhetetlen. Pedig a középső lányom eléggé (cipő)orrgyilkos.
2015. okt. 26. 14:02
 5/16 A kérdező kommentje:

A Falcon-nak gyorsan utána néztem, de ahol lakunk egyedül a Brendonban van és nagyobb méretben már ott sincs.

A Szamos nem gyógycipő? Milyen árban van?

2015. okt. 26. 14:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Közben rákerestem a neten, elég húzós az ára..
2015. okt. 26. 14:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem, a szamosnak van szupinált cipője, de van sima is. 12-15.000 körül vannak a cipői (félcipő-magasszárú), a bélelt bakancs 16.000 körül van.

A neten olcsóbb, én úgy szoktam, hogy a boltban felpróbáljuk a méret és fazon miatt, utána neten megrendelem, a mostani pl. 14.9900 volt a boltban és 12.500 volt netről postával együtt.

2015. okt. 26. 14:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon meglep...mi is imádtuk a dd. Step-et. Most szupinált kell a fiamnak, és a Ponte20 cipőt választottuk (ez egyébként a dd.step szupináltja). Kövezztek meg, de én úgy döntöttem nem vagyok hajlandó 10 ezer forintos cipőt venni, amíg ìgy nő a lába (4 hónap alatt 3 és fél centit). Amúgy a boltban felpróbálós, majd netről rendelős történet tényleg gazdaságosabb.
2015. okt. 26. 14:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Supefit a legjobb szerintem,mondjuk az ára is.
2015. okt. 26. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Szamost szoktunk venni.
2015. okt. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!