Milyen cipőt vegyek a kisfiamnak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kisfiam kb 1 hete hogy már járkál magában. Benn kis tapadós talpu puha papucskája van,ami olyan viselet mint a zokni,de mit adjak rá kint?? Azért is vagyok bajba,mert elég nagy a lába korához képpest,és amibe tudna járni (kocsicipők) az már mind kicsi neki. A keménytalpu cipőket meg ha ráadom olyan csunyán jár benne hogy inkább nem próbálkozom vele nehogy valami eldeformálódjon a kis lábában :( Teljesen tanácstalan vagyok....2015. szept. 18. 12:16
1/6 anonim válasza:
Pediped Originals a legjobb, amíg az időjárás engedi.
3/6 anonim válasza:
aminek könnyen hajlik a talpa és tartja a bokáját
4/6 anonim válasza:
Mi elefanten, siesta cipőket veszünk a fiunknak, de az elején, amikor még bizonytalanul ment, nem sétált kint cipőben, megvártuk, amíg stabilabbá válik a járása, és utána vettük ki a babakocsiból sétálni, mert az elején ő is furcsán ment nagyon cipőben, de hát nem is csoda, azt is meg kellett először tanulnia, hogy cipő nélkül tutin tudjon sétálni. Megkérdeztünk egy gyerekortopédust, mert megijedtünk, hogy cipőben milyen furcsán megy, hogy mit tegyünk, és ő mondta, hogy nem szabad addig cipőben sétálni vele kint, amíg nem stabil a járása, ha már azzá válik, akkor gond nélkül fog sétálni cipőben, és igaza volt. Egy hónap múlva már minden gond nélkül sétált kint is.
5/6 anonim válasza:
utolsó, megkérdezhetem mit ért az ortopédusotok stabil járás alatt?
most furdal a lelkiismeret hogy cipőt adtam a gyerekre.
nemrég tanult meg járni, még sokat csetlik, botlik, de szaladni is tudna, csak mindig megállítja még egy-egy bukkanó, vagy akadály
de szóval jár a gyerek magától feláll, ha elesett, szóval van egyensúlyérzéke..
mikor számít stabilnak a járás?
6/6 anonim válasza:
Akkor stabil a járás, ha a kezét nem tartja oldalra és relatív szűk terpeszben lép.
Esni fog még 2-3 évesen is, az nem jelent semmit, sokszor a figyelmetlenség az oka (nem oda néz, amerre megy), nem a mozgáskoordináció állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!