Szerintetek milyen fa játékot vegyek öt éves kisfiamnak?
kérlek ne az általános játékokat írjátok, mert azt már néztem, és olyan legyen, amit tényleg élvezne. Lehet kinti is, és benti is, mert nagy udvarunk van, és ha tudtok esetleg olyat, amit a barátaival is játszhat, az is jó!
A válaszokat előre is köszönöm :)
Bentre ezt venném, kintire sajnos nincs tippem, nincs kertünk :(
Mi az, hogy általános játék?
Nekem elsőre a fasínes favonat jutott eszembe (IKEA, Teso, Fakopáncs). Van mágneses céltábla fából, ilyen darts szerű csak nem hegyes. Nálunk a fa építőkocka is menő még 6,5 évesen is!! Nagy kedvencem a SES barkácskészlet, fiúnak szinte kihagyhatatlan ziccer, de én a lányomnak is meg fogom venni karácsonyra (jaj bocsánat azt angyalok fogják hozni).
Kintre persze hinta, mászóka, de a két kategória között elég nagy a különbség minden téren. Nem értem igazából, mire gondolsz.
Nagyon köszönöm a válaszokat! A párommal most néztük ki mi is a kisvonatot! Kintre valami egyszerű lábbal hajtós biciklire gondoltunk, a mászóvár is jó ötlet csak vagy drága, vagy munka van az összeépítéssel...
Bentre valami egyszerű fa társasjátékra gondoltam, nem tudom, ismertek e ilyeneket.
Bocsánat, de az én fiam 5,5 éves, és biztosan nem vennék neki egyszerű lábbal hajtós biciklit, hanem olyat, amiről hamarosan lekerül a pótkerék....
Fa társasjátékot csak kétfélét ismerek: domino és memória.
Nézz körül a fakopáncs oldalán.
ezeket néztem, és nagyon köszönöm a válaszokat!!
Nagyon hasznos volt a link is!
Az én kisfiam csak most lesz ötéves az ősz végén, és valami olyannal szerettük volna meglepni, aminek igazán örülne, és hasznos is.
A fa játékokat jobban szeretjük, mint a műanyagokat, azért ezt kértem. Építő kockája meg már volt.
Elmentünk játékot nézni egy SPARba, meg egy játékboltba is, de a kínálat siralmas volt... Azért érdeklődtem itt. Köszönöm a válaszokat, és ha valakinek van még nagyon jó tapasztalata, azt kérem ossza meg! :)
Nekünk ilyen van: [link]
Egyedül is lehet játszani, fejleszt, és több nehézségi fok van benne. Szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!