Tudtátok, hogy a DD Step kínai?
Ma voltunk a kislányomnak cipőt venni, és épp panaszkodtam, hogy tavasszal vettünk egy dd step cipőt és a bőre ráncosodik, a színe kifakult, stb. Erre az eladó felvilágosított, hogy igen, mert kínai, és ez a bőr minőségén látszik is. Nagyon meglepődtem.
Úgyhogy maradtunk a jól bevált szamosnál :)
Kínai a tervező vagy a gyártócég? Mert a gyártást sok cég kiszervezi Kínába az olcsóbb munkaerő miatt.
Pl. az iPhone-t is Kínában szerelik össze, hasonló okokból.
Nemrég hallottam ezt a mondást:
"Ami nem kínai, az hamisítvány." :D
Nekem nincs bajom a kínai termékekkel sem ruházati, sem elektronikai téren. Amúgy a márkás szandálunk 3 hónap alatt tönkrement. Már nem veszek újat, jövőre úgyis nagyobb kell, ez kuka. Az Asso-nk is ráncosodik, fakul, de más baja nincs.
Mi Siesatával kezdtünk, aztán Linea és Szamos cipőket vettem. Azokat akárhogy nyúzta a gyerek, még amikor kinőtte is gyönyörűek voltak.
2 pár DDStep cipőnk volt, az elsőnél betudtam, hogy biztos rossz széria,de a másodiktól sem voltam elájulva, olyan a bőre, mintha egy vékony bőrréteg rá lenne ragasztva egy másikra és úgy ráncolódik, nem úgy mint amikor a lépéstől simán betörik egy bőrcipő, ezért is panaszkodtam az eladónak.
Azért 10 e Ft-ért én jobbat várok. Igaz a szamos picit drágább, de ezzel sose volt még problémám.
Én nagyon meglepődtem, hogy kínai, ezért írtam ki a kérdést.
Tudom, hogy ma már szinte mindent Kínában gyártanak, de ruhaneműben én kerülöm, amennyire lehet. A cipőre meg nagyon figyelek, hogy csak a legjobbat, mert a fél életünket cipőben a másik felét az ágyban töltjük, ezért erre a két dologra nem sajnálom a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!