Tudtátok hogy a zöldséges kínai levestől lehet fogyni ha minden nap vagy kétnaponta esztek este 22:00 körül belőle?
Nem tudtam.
De ebben a formában ez így hülyeség. Elvileg lehet a levesben olyan anyag, ami a fogyást segíti, de ez nem egyenlő azzal, hogy fogyaszt! Ha melette fél disznót ebédelsz, akkor nem fogsz fogyni, leves ide vagy oda... Plusz teljesen lényegtelen, hogy este 10kor eszed. Vagy szted, ha fél 11kor eszed, már nem hat?:P
Aham, arra az olcsó zacskósra gondoltam, nekem nagyon ízlik. Az egyik válaszolónak: húst egyáltalán nem eszek.
3kg-ot fogytam
Ha hust egyaltalan nem eszel akkor a tested honnan kapja a feherjet? Igy mar minden vilagos...
Ameddig te azt hiszed, hogy fogytal szepen lebontottal a testedrol kozel 3kg izmot...
Ebben az a jo hogy a sulyod csokkent meg az izomtomeged, de a zsir az csak kevesbe. Ennyi erovel levaghatnad a labad furesszel, mert akkor vagy 20 kilot "fogynal".
Legalabb ha valami hulyeseget csinalsz ne reklamoznad...
Nem fordult meg meg a fejedben az egeszseges taplalkozas es a sport csodakra kepes anelkul, hogy tonkretenned vele az egeszsegedet (es masoket)?
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!