Kislány bugyit 74-80-as méretben vajon hol kaphatok?
Figyelt kérdés
Néztem már pár nagyobb áruházban, ott csak nagyobbak voltak. Hivatalosan szerintem ezt hivják pelenkatartó bugyinak. Nyárra sok kis ruhája van, és az alá szeretném ráadni, hogy ne csak pelusban legyen.
Köszönöm.
2015. máj. 23. 15:14
12/13 anonim válasza:
A KIK-ben láttam kb. egy hete több méretben is volt. Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen, én is vettem volna egyébként annak idején. Most már szobatiszta :-)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is, Kikben nem voltam azóta, de bepótolom. :) Közben sógornőm hozott neki valami szimpla szövetkezeti boltból (legalábbis régen ilyenek voltak:)) kis egyszerű bugyikat, valami 190 ft-ért. :) Debrecenben vette, de meg fogom nézni még a KIK-et, amugy is sok holmit szoktunk ott venni a babának.
Egyébként még csak 8,5 kiló. :)
2015. jún. 7. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!