Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamanadrágot hol kaphatok...

Kismamanadrágot hol kaphatok 50-es méretben, Budapesten?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 52-es volt a mérettem és én a C&A-ban kaptam magamra valót és végig jó volt kényelmes és nagyon jó amyaga van. Csak ajánlani tudom!

További boldog babavárást

üdv. 21 hós kislány anyukája

2010. febr. 23. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Kihagytam a Bp.-en az Árkád -ban az Örs vezér téren a fszt-en találod a boltot. De C&A több felé is van nézz utána netten lehet h ahol te laksz van a közeledben is.
2010. febr. 23. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak ajánlani tudom a Krisztit:

[link]

El sem mentem az üzletébe, csak megnéztem az oldalán a kínálatot, kétszer egyeztettünk, és egy héten belül megérkezett a nadrágom. 12 hetesen már terhesnacit kellett hordanom, most 21 hetes vagyok és még mindig tökéletes. Csak jókat hallottam róla, nagyon korrekt, jó áron jó minőségben dolgozik. Barátnőimtől tudom, hogy a termékei tényleg végig jók a 9 hónap alatt:)

2010. febr. 24. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Megint utolsó vagyok. Szerintem árban is sokkal olcsóbban megúszod. Én is vettem a C&A-ban 15.000-ért nadrágot, meg más üzletben is. Hát a C&A-s nadrágomat már egyáltalán nem hordom, mert már nem kényelmes a hasam aljánál. Használtam összesen 9 hét alatt kb. 10*. Nem túl kifizetődő. Krisztánál meg mindennel együtt fizettem 6500 forintot egy nagyon jó fariért.
2010. febr. 24. 06:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket.

Tegnap este Krisztit megtaláltam a neten, és ma már voltam is nála. Két szuper nadrággal bővült a ruhatáram :-)

Csak ajánlani tudom őt minden kismamának!

2010. febr. 24. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy körbenéztél nála. Szerintem nagyon korrekt termékeket árul nagyon jó áron.
2010. febr. 26. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!