Kislány bugyit 74-80-as méretben vajon hol kaphatok?
Néztem már pár nagyobb áruházban, ott csak nagyobbak voltak. Hivatalosan szerintem ezt hivják pelenkatartó bugyinak. Nyárra sok kis ruhája van, és az alá szeretném ráadni, hogy ne csak pelusban legyen.
Köszönöm.
Köszönöm, a Brandonban meg fogom nézni, az valahogy nem jutott eszembe, pedig evidens lenne... :)
A neten találtam, talán egy helyen, bár nem vagyok az a nagy neten rendelős fajta. :)
Valójában csupán nem akarom egy szál pelusban vinni nyáron ide-oda, nekem szimpatikusabb, ha van alatt kis bugyika. Hogy ez igy pelenkatartónak számit-e, nem tudom. :)
Auchan-ban, Tescoban, valamint H&M-ben és C&A-ban néztem, ott nem volt ilyen kicsi - legalábbis itt nálunk.
Itt Miskolcon elég nagy a Tesco, szóval megnézem újra majd. :)
Köszönöm a válaszokat, nem akarok neki sokat venni, vagy 3 db elég lenne. Meg fogom nézni szépen sorban, amiket mondtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!