Ha anyától kaptam drága plüss babaruhákat és a facen 300 Ft-ért árulom, jobb ha anya nem tud róla? Ha kitöröltem a hírfolyamból nem látja?
biztos h csak én látom a hírfolyamban?
mert ha onnan törlöm a "bejegyzést" akkor a babaruhás csoportból is törli az albumom..
Nem hiszem el, hogy 12 órája ezen pörögsz...
Mi lenne, ha őszinte lennél? Tudod, az egyszerűbb lenne!
de mégis hogy adjam elő hogy 300 ft-ért árulom a drága gyönyörű tipegőket???
szükség van egy veszekedésre?
De ne ezt add elő. Hanem hogy anya, kinőtte a babám tipegőket, szted mit kellene velük csinálni?
Lehet, nemcsak emlékbe szeretné elrakni, hanem odaajándékozná szívesen másnak. Ha tényleg gyönyörűek, én sem adnám 300-ért, inkább ajándékba ingyen valakinek. Nagyobb az öröm úgy.
hát ja meggondolom, hamár így hirdetni sem tudom, most bnőmmel kipróbáltuk simán látják ismerőseim a hírfolyamban.
azokat a tipegőket leszedem inkább
300 forintért megbántani anyukádat? Hát tudod, nekem az ezerszereséért sem érné meg...
Egyszerű: kérdezd meg, mi legyen a tőle kapott ruhácskákkal. A nagyik is szoktak egymás között cserélgetni, hátha az egyik barátnője unokájának épp jók lennének, és anyukád boldogan elcserélné, elajándékozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!