Ha anyától kaptam drága plüss babaruhákat és a facen 300 Ft-ért árulom, jobb ha anya nem tud róla? Ha kitöröltem a hírfolyamból nem látja?
Miért nem vele beszéled meg, hogy a kinőtt ruhákat eladod?
Tudod, hazug embert előbb, mint a sánta kutyát...
Akkor miért nem adod neki vissza?
Olyan könnyen megbánthatod, elég, ha egy ismerősöd ismerőse, akit anyukád is ismer belájkolja és anyukád azt már látni fogja.
Én nem tudnám ezt csinálni az anyukámmal, lehet, neki az ok a kis ruhák sokat jelentenek érzelmileg. Lehet, el akarta tenni őket emlékbe, te meg sz.arba sem nézed.
Kérdezd meg tőle, hogy ő mit javasol, mi legyen a ruhákkal, ha már kinőtte a babád.
Én is mindent el szoktam adni, ami már nem kell a fiamnak, bárhonnan jött. Anyósom sosem haragszik meg ezért. Egyrészt mert mi mást tennék vele, másrászt az ezekért kapott pénzből mindig a fiamnak veszek valamit. Tehát így inkább cserének nevezném.
Tényleg csak 1-2 ruhát tettem el emlékbe, meg azt, amit ő saját kézzel horgolt.
Szerintem mindenképp beszélj erről anyukáddal, hogy szerinte mit kellene tenni velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!