Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Beolvassak a sógórnőmnek vagy hadjam a fenébe és vegyek új ruhákat?

Figyelt kérdés
Most vagyok 35 hetes kismama a második kisfiammal (már van egy 6 éves) Annak idején minden kisruhát meg az összes babacuccot szépen elraktam mert tudtam hogy még szeretnénk még egy babát. Gyönyörű szép minőségi kisruhák voltak és semmi bajuk nem volt mintha újjak lettek volna ezért is tettem el őket. Sógórnőmnek van egy 8 hónapos kisfia és amikor kiderült hogy neki is kisfia lesz odaadtam neki az összes baba cuccot mondván hogy vigyáz rá és hát egy baba úgyse tudja nagyon tönkre tenni a kisruhákat. Már vagy egy hónapja mondogattam neki hogy ami már nem kell hozza vissza mert már lassan én is szeretném összekészíteni a cuccokat meg gondoltam átmosom, átvasalom őket hogy frissek legyenek. Na végre valahára tegnap délután visszahozta őket, csak beadta hogy siet mert a műkörmöse várja. Reggel miután elvittem a fiam oviba nekiálltam a táskákat kipakolni és egyszerűen köpni nyelni nem tudtam a döbbenettől. Az összes kisruha meg büfis pelenka csupa beleszáradt ételfoltos volt de nem úgy hogy kimosta és nem jött ki belőle hanem ki se volt mosva. A kisruhákon az anyatej rászáradva a nagyobbakon a sütőtöktől elkezdve minden megszáradva. Mondanom se kell milyen szaguk volt a ruháknak gondolhatjátok hogy a 7 hónappal ezelőtti anyatejnek milyen szaga lehetett. Egyszerűen nem hiszem el hogy lehet valaki ilyen és van képe így visszahozni nekem. Nem tudom mit csinálja érdemes ezeket még kimosni, egyáltalán kijön így a ruhákból vagy dobjak ki kb. 50-60 ezer forintnyi ruhát meg babacuccot a kukába és most az utolsó pillanatban vegyek újjakat? Teljesen kiakadtam. De bezzeg műkörmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz meg szoliba van ideje járkálni de a babacuccokat nem tudja a mosógépbe betenni. Hogy lehet ilyen egy anyuka aki állandóan előadja magát hogy ő milyen igényes?
2015. márc. 26. 13:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, h most, hogy már kimostad, újakat vettél, úgymond nincs is probléma, már hiába fogsz vele beszélgetni. Nem is fogja érteni, hogy mit akarsz, mikor minden megoldódott. Előtte kellett volna (a szeme láttára) kihúzogatni a zsákból a büdös ruhákat, mutatni neki, hogy "én ezt így adtam neked oda?"

hidd el, másból nem ért az ilyen. Ha értene, szégyellte volna úgy visszavinni.

2015. márc. 27. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:
én ezek miatt ruhát kölcsön nem adok ,ha nem kell elajándékozom vagy eladom .
2015. márc. 27. 16:17
 23/25 anonim ***** válasza:
A 9:55-kor írt válaszom miért van az utolsó előtti helyen? :O Nem időrendi sorrendben jelent meg.
2015. márc. 27. 16:48
 24/25 anonim ***** válasza:

A bunkóságot osszekeveritek az igénytelenséggel...

Soha többet semmit ne adj neki kölcsön! A tesoddal meg beszélgess el hogy ezt mégis ő nem látta?

2015. márc. 28. 14:10
 25/25 anonim válasza:
Fizettesd ki vele, így legalább lesz pénzed újakra. ;)
2015. ápr. 20. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!