Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Beolvassak a sógórnőmnek vagy hadjam a fenébe és vegyek új ruhákat?

Figyelt kérdés
Most vagyok 35 hetes kismama a második kisfiammal (már van egy 6 éves) Annak idején minden kisruhát meg az összes babacuccot szépen elraktam mert tudtam hogy még szeretnénk még egy babát. Gyönyörű szép minőségi kisruhák voltak és semmi bajuk nem volt mintha újjak lettek volna ezért is tettem el őket. Sógórnőmnek van egy 8 hónapos kisfia és amikor kiderült hogy neki is kisfia lesz odaadtam neki az összes baba cuccot mondván hogy vigyáz rá és hát egy baba úgyse tudja nagyon tönkre tenni a kisruhákat. Már vagy egy hónapja mondogattam neki hogy ami már nem kell hozza vissza mert már lassan én is szeretném összekészíteni a cuccokat meg gondoltam átmosom, átvasalom őket hogy frissek legyenek. Na végre valahára tegnap délután visszahozta őket, csak beadta hogy siet mert a műkörmöse várja. Reggel miután elvittem a fiam oviba nekiálltam a táskákat kipakolni és egyszerűen köpni nyelni nem tudtam a döbbenettől. Az összes kisruha meg büfis pelenka csupa beleszáradt ételfoltos volt de nem úgy hogy kimosta és nem jött ki belőle hanem ki se volt mosva. A kisruhákon az anyatej rászáradva a nagyobbakon a sütőtöktől elkezdve minden megszáradva. Mondanom se kell milyen szaguk volt a ruháknak gondolhatjátok hogy a 7 hónappal ezelőtti anyatejnek milyen szaga lehetett. Egyszerűen nem hiszem el hogy lehet valaki ilyen és van képe így visszahozni nekem. Nem tudom mit csinálja érdemes ezeket még kimosni, egyáltalán kijön így a ruhákból vagy dobjak ki kb. 50-60 ezer forintnyi ruhát meg babacuccot a kukába és most az utolsó pillanatban vegyek újjakat? Teljesen kiakadtam. De bezzeg műkörmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz meg szoliba van ideje járkálni de a babacuccokat nem tudja a mosógépbe betenni. Hogy lehet ilyen egy anyuka aki állandóan előadja magát hogy ő milyen igényes?
2015. márc. 26. 13:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
kedves férjének add át a blokkot,fizessék ki szépen a ruhákat :-)
2015. márc. 26. 15:16
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni de pont most írt sógórnőm facebook-on hogy este átküldené öcsémet a következő méretű kisruhákért mert a fia már kezdi kinőni amiket adtam. Én meg közöltem vele hogy innentől semmit nem adok neki meg is írtam hogy miért. És még én vagyok az irigy meg hogy sajnálom a fiától a ruhákat. Mondtam neki hogy ha úgy adta volna vissza a többit ahogy odaadtam akkor nem lenne gond. És most nem érti hogy mi a problémám hisz nincs elszakadva mosni meg én is tudok. Egyszerűen nem hiszem el hogy valaki ilyen pofátlan legyen. Nagyon megmondtam neki a magamét. Ilyen nőt te jó ég!
2015. márc. 26. 15:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
nem értem,hogy nem sül le a pofájáról a bőr. mondhattad volna neki,hogy majd a számlát kapod az új ruhákról!
2015. márc. 26. 15:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát ezek után be is nyújtanám neki a számlát csak az a baj hogy akkor csak szegény öcsémmel szúrnék ki mert ő tartja el a családot ugyanis a párja csak gyest kap mert soha életébe egy percet nem dolgozott de igényei azok vannak. Mindig az öcsém tartotta el
2015. márc. 26. 15:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

nagyon durva...jól tetted, hogy megmondtad neki a magadét, fú de gusztustalan egy igénytelen nő!

Én nem adtam semmit kölcsön, mert tudtam hogy még kelleni fog, viszont így is pórul jártam mert többször is költöztünk, és a kislányom ruhái közül nagyon sok nem került elő, fogalmam nincs hova tűntek :-( ráadásul a legnagyobb kedvenceim, amiket még használtan is több ezer Ft-ért vettem , csupa next meg gap cucc...

2015. márc. 26. 15:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
bezzeg kozmetikusra,körmösre,fodrászra szórja a pénzt. hát a többi ruhát akkor se add oda. ha meg azt mondta,hogy hát csakmosni kell,mért nem vágod vissza a ruhákat,hogy mosd ki és egy folt se maradjon
2015. márc. 26. 15:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak ilyen nők, akik nem fogják fel agyilag, hogy mi a baj a viselkedésükkel. Én is ismerek ilyet. Hiába is próbálod neki elmagyarázni, még ő van megsértődve. Rohadt idegesítő. Csak abból értenek, amikor az ember lesüllyed az ő szintjükre és tapló módon vágja a fejükhöz a hüly.eségeiket. Na persze ilyenkor is megsértődnek, de legalább nekem/neked jobb érzés. :-)
2015. márc. 26. 16:06
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Igen, tanulolecke volt, de jol tetted hogy beolvastal neki, ezek utan ki bírna vele jopofizni.
2015. márc. 26. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején a barátnőm barátnőjétől kaptam ruhákat. Nagyon vigyáztam rájuk. Egy badyt véletlenül mégis tönkre tettem. Vettem helyette egy újat, és azt adtam vissza.
2015. márc. 26. 19:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez egy igazi trampli ...Jól leégetném mindenki előtt.
2015. márc. 26. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!