Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mit adtok fél éves gyerekre...

Mit adtok fél éves gyerekre ilyen jóidőben (15fok) babakocsiba, sétára?

Figyelt kérdés
délelőtt még hideg van, marad az overál, de délután?
2015. márc. 18. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
én tegnap rugalózó hosszú ujjú bodyt adtam rá,vékonyabb bundazsákot, hát akkor eléggé sütöt a nap,úgyhogy lecipzároztam,nekem is melegem volt pulcsiba. aztán később már fújt a szél, meg kezdett hűvösödni,akkor felcipzároztam meg begyűrtem alá egy takarót,akkor már azért én is fáztam. sapi,harisnya volt rajta mindkétszer
2015. márc. 18. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ja most nézem,sétát kérdeztél. előszőr csak keveset volt kinnt, mikor csak a lecipzárott bundazsák volt. (kocsival mentünk) hosszabbra azért már felhúztam volna. szerintem amúgy kabát elég lesz rá,meg takaró,aztán meglátod ha nagyon meleg van leveszed a takarót,ha hűvősebb akkor többe összehajtod
2015. márc. 18. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Rugi+body, vékony kötött sapi és tavaszi kabát, vékony takaró. A napon jó meleg volt, de néha fújt a szél és az meg kissé hűvös volt, főleg árnyékban.
2015. márc. 18. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
7 hós a fiam. én az itthoni ruhára (body-felső-harisnya-nadrág) felülre egy vastagabb kabátot kis vékony sapi plusz kapucni és a nyakára egy nyálkendőt. a lábára nem adok semmit, lábzsákba megyünk, tehát az is melegben van. vinni szoktam egy melegebb plédet, ha hül a levegő akkor betakarom. mi délután szoktunk menni, 3-4 körül. de délelőtt mennénk akkor adnék rá pluszban egy pulóvert és kicsit bélelt nadrágot.
2015. márc. 18. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Fél éves a lányom és nagyon izzadós, én már 2 hete nem adok rá overált. Body+hosszú ujjú pamut felső+ (ha hidegebb van egy kapucis pulcsi)+ harisnya+ nadrág+ kocsicipő+ vékonyabb sapi+ kapucnis kiskabát +(ha hidegebb van és fúj a szél akkor pléddel jól betakargatom, de tegnap délután pl. az sem kellett).
2015. márc. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!