Hogyan érdemes télen öltöztetni 13 hónapos babámat? Overál, babakocsis bundazsák vagy mindkettő? Vagy A babakocsiba hátához pléd, overál és szintén plédbe takarni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 15:10
1/5 anonim válasza:
Én mindig kibéleltem a kocsit pléddel, aztán be is takartam, ha nagyon hideg volt. Az overál jobb,ő már sokat mozog, jön, megy, kényelmesebb a lábrészes vagy a kétrészes.
2/5 anonim válasza:
Nekem olyan babakocsis lábvédőm van, amit fel és le lehet csatolni a kocsiról, nagyon praktikus. Én plédet tettem a gyerek alá overál és még ez a lábvédő volt a lábrésznél, ha nagyon hideg volt és tudtam, hogy el is alszik kint akkor vittem még egy plusz plédet, és betakartam vele. Sokszor aludt így kint és soha nem fázott meg. De plédet mindenképpen tegyél a gyerek alá, mert elég hideg tud lenni a babakocsi, amikor beleteszed, ha kint tartod.
3/5 anonim válasza:
aggyál rá egy pólót oszt jólvan.
4/5 anonim válasza:
overálban vittem ki a lányomat ilyen idős korában. Elég sokat mászkált már gyalog, bundazsák teljesen felesleges volt. Pluszban volt nálunk egy pléd is, de nagyon kevésszer használtuk.
5/5 A kérdező kommentje:
3-as, látom édesanyád így öltöztetett.....kicsit meg is fázott a fejed! :D DD
A többieknek köszönöm a tanácsokat.
2014. okt. 28. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!