Kell neki bundazsák? Március 11-re vagyunk kiírva. érdemes még venni bundazsákot, vagy majd a következő télre kell csak inkább?
Én màrcius 6.ra vagyok kiirva.
És ezen törtem a fejem.
De végül is veszek egyet.
Igaz hasznàltan,mert amugy nagy pénzkidobàs.
Szerintem nem lesz még szép idö màrciusban,söt àprilisban is àltalban még nagyon hideg szokott lenni.
Van vastag takarom,de én nem hiszem hogy elég lesz.
Szoval szerintem vegyél egyet,de inkàbb hasznàltan,ami nem dràga,és késöbb valakinek még eltudod te magad is adni/ajàndékozni.
Végül is mindenkinek màs a véleménye,én személy szerint hasznosnak tartom màrciusban is.
Föleg ha egy két héttel hamarabb érkezne a babo.
Szió!
Én úgy gondolom, hogy felesleges venned, mivel 4 hétig (az első tanácsadásig) nagyobb utat úgysem tesztek meg - maximum levegőztök 5-10 perceket. Arra meg elég plüss tipegő, kocsikabát, meg egy vastag takaró.
Én áprilisban szültem, de akkor már jó idő volt, szóval mire ti hosszabb időt töltötök levegőn, már jó idő lesz, és feleslegessé válik a bundazsák. Nem utolsó sorban megspórolsz úgy 8-10.000.- forintot.
Könnyű szülést és addig is boldog babavárást!!!
Zita (8 hónapos kislány anyukája)
Ém március 8-ra vayok kíírva, de nem veszek.
Azt nem tudom, amiket kapok cuccokat, abban lesz-e.
Jövő télre meg már inkább már kezeslábas fog kelleni.
Egy olcsobbat érdemes beszerezni.
Az idöjàràst màrciusig senki sem tudja megjosolni.
Max. ha nem kellesz(amit alig hiszek)
még eladhatod,de szerintem elfér a bundazsàk.
Hahó!
Tulajdonképpen miért is nem hasznos a válaszom? Valaki? Vagy ha nem értek egyet a többséggel, az már egyens út a lepontozáshoz???
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!