4 évesnek futáshoz milyen cipőt érdemes venni?
A lányom kitalálta, hogy jönne velem futni.
A probléma az, hogy nem tudom, milyen cipőt vegyek neki? Egy sima egyszerű sportcipőt?
Nem szoktam sportcipőt venni neki, így fogalmam sincs, milyeneket lehet kapni?
Ha még nem volt veled futni 1x sem, akkor szerintem felesleges egy külön futócipőt venni neki.
Vidd el sima sportcipőben párszor és majd rájön, hogy tetszik-e neki vagy sem.
Velem eljött párszor a 7 éves fiam, de 2 km után már minden baja volt és haza kellett kísérni. Nekem inkább csak bemelegités volt, amúgy élveztem vele futni, jókat beszélgettünk közben :)
Ha rákap az ízére, akkor a Decathlon-t én is ajánlom, de a futó cuccokat Kalenji névenkeresd
Nem kimondottan futócipőt keresek. Alapjáraton nincs sportcipője. Nem is szokott lenni, más jellegű cipőt hord. Na de bőr cipőben nem vihetem futni. :)
Deichmannban láttam sportcipőket, de fogalmam sincs, hogy jók vannak-e ott?
Ezek inkább csak divat sportcipők, de persze kis időre alkalmasak futásra is.
Egy 4 éves biztos nem fog 30 percet folyamatosan futni :)
Vegyél neki egy sima egyszerű sportcipőt, ami azért tartja valamennyire a lábát (tehát hátul a sarkánál kicsit merevebb) és kész, az tökéletes lesz futkározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!