Ilyen rosszabb időben hogyan érdemes öltözködni futáshoz?
Figyelt kérdés
nem szeretnék megfázni. most vészelem át az idei első légúti megfázásomat amit kevésbé kimerítőnek vártam. ha elmúlik szeretnék futni, de nem tudom mit vegyek fel, hogy a levegővételnél nehogy megfázzak megint. Valamilyen könnyed sálat? vagy az idegesítő lenne ? Ti hogyan oldjátok meg?? köszönöm a válaszokat előre is!2013. szept. 26. 19:58
1/4 anonim válasza:
Pár éve még jártam futni, most már biciklizek. Amikor futottam, akkor télen is mentem. Igazából semmi extra. 2 pulcsit felvettem, nadrág alá meg egy rövidnadrágot,h ne fázzak annyira, aztán sapka, a nyakam köré meg sál. Felvettem kabátot, kesztyű is eszek fel, aztán biciklire pattanok, és irány a pálya. Ott leveszem a kabátot, bemelegítek, és futás. Azt szokták mondani,h télen vagy hűvösebb időben inkább az orron kell lélegezni, persze ez elég nehéz, vagy ha ez nem megy, akkor orron és szájon is, de sem túl nagyra nem szabad tátani, sem összeszorítani.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. szept. 28. 00:37
3/4 anonim válasza:
És utána igyál mindig valami meleg italt, leginkább teát, mert akkor biztosan nem fázol meg.:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm ! remélem beválik!
2013. okt. 6. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!