Hogy lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól?
Ez megbolondult amióta bejelentettük, hogy terhes vagyok. Azóta idehordta a gyerekei régi babaruháit, hordozóit és mindenféle gyerekkel kapcsolatos kacatjait, amik közel 30 évesek. És még az após, anyós páros volt megsértődve, hogy én minek akarom szórni a pénzt mindenféle babakelengyére, amikor itt vannak ezek a csodadarabok. Kerekperec meg mondtam, hogy ide ne hozzák, nekem nem kell, majd a gyerekemnek veszek én új! ruhácskákat. Ami a legbántóbb, hogy a férjem is az anyós, após pártján áll, hogy felesleges erre költeni ha már van készen minden, pedig megtehetnénk.
Én reagálom túl? Hiába mondom, hogy a mi gyerekünknek majd megveszünk mi mindent, de semmi se használ. Mondjuk, ettől függetlenül én azért elkezdtem vásárolgatni :)
"ez a férfiaknak nem olyan boldog, készülődős, előre elképzelős program, mint a kismamáknak, hanem csak nyűg és kudobott pénz"
Amúgy ezt csak most vettem észre. Hát szerintem annak, aki ilyen nem kell gyereket szülni. Te jó ég. Néha amiket írnak itt a férfiakról úgy érzem, hogy az én férjem valami ritka állatfajta, holott eredetileg meg voltam róla győződve, hogy nincs benne semmi különleges, egyszerűen csak NORMÁLIS.
"Az intelligencia meg a bunkóság nincs köszönő viszonyban sem egymással."
Hát az értelem nem sugárzik nálad...
Nem lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól.
Egyáltalán ebben a kérdésben igazán egyetlen szó sincs rendben.Külön elemezni lehetne,de minek.
A kérdezőnek pénze van,de lelke nincs.Mint ahogy azoknak az anyagilag értéktelen vackoknak meg lelke van.
Ha az anyós ezeknek a dolgoknak a pénzbeli értékéről beszél,az csak azt mutatja,hogy megpróbálja a kérdező gondolkodása szerint megfogalmazni a dolgokat.Azt úgyis hiába mondaná,hogy édes lányom,ezeknek a dolgoknak lelke van,azt a kérdező nem értené.
A gyerek neki tulajdon,saját játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!