Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogy lehet finoman megszabadul...

Hogy lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól?

Figyelt kérdés

Ez megbolondult amióta bejelentettük, hogy terhes vagyok. Azóta idehordta a gyerekei régi babaruháit, hordozóit és mindenféle gyerekkel kapcsolatos kacatjait, amik közel 30 évesek. És még az após, anyós páros volt megsértődve, hogy én minek akarom szórni a pénzt mindenféle babakelengyére, amikor itt vannak ezek a csodadarabok. Kerekperec meg mondtam, hogy ide ne hozzák, nekem nem kell, majd a gyerekemnek veszek én új! ruhácskákat. Ami a legbántóbb, hogy a férjem is az anyós, após pártján áll, hogy felesleges erre költeni ha már van készen minden, pedig megtehetnénk.

Én reagálom túl? Hiába mondom, hogy a mi gyerekünknek majd megveszünk mi mindent, de semmi se használ. Mondjuk, ettől függetlenül én azért elkezdtem vásárolgatni :)

2015. febr. 11. 12:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%

"ez a férfiaknak nem olyan boldog, készülődős, előre elképzelős program, mint a kismamáknak, hanem csak nyűg és kudobott pénz"

Amúgy ezt csak most vettem észre. Hát szerintem annak, aki ilyen nem kell gyereket szülni. Te jó ég. Néha amiket írnak itt a férfiakról úgy érzem, hogy az én férjem valami ritka állatfajta, holott eredetileg meg voltam róla győződve, hogy nincs benne semmi különleges, egyszerűen csak NORMÁLIS.

2015. febr. 19. 13:29
 22/27 anonim ***** válasza:
30%
Hát, ha nektek attól szebb a napotok, hogy még itt is megjátsszátok magatokat.
2015. febr. 19. 13:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Különben nem írta a kérdező azt se sehol, hogy fiuk lesz. Megnézném egy-egy válaszolónak hogy állna a szája, ha kifejezett kérése ellenére a születendő lányának hoznának 5 zsák 30 éves fiú ruhát, mondjuk egy 50 négyzetméteres lakásba, ahol még sufni sincs. Rakd ahova tudod!
2015. febr. 19. 13:31
 24/27 anonim ***** válasza:
6%
legyél boldog ebben a sötétségedben ezzel a stílussal akkor :) vagy végig megjátszod magad egész életed folyamán és csak névtelenül bírsz ilyen intelligens lenni, vagy egy ember sincs a közeledben, mert erre nem hiszem hogy egy ember is kíváncsi lenne élőben. Bármelyik is, elég szomorú.
2015. febr. 19. 13:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ha már kritizálsz, akkor legalább jó oldalról fogjál már meg! Az intelligencia meg a bunkóság nincs köszönő viszonyban sem egymással.
2015. febr. 19. 13:34
 26/27 anonim ***** válasza:

"Az intelligencia meg a bunkóság nincs köszönő viszonyban sem egymással."

Hát az értelem nem sugárzik nálad...

2015. febr. 19. 17:30
 27/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól.

Egyáltalán ebben a kérdésben igazán egyetlen szó sincs rendben.Külön elemezni lehetne,de minek.

A kérdezőnek pénze van,de lelke nincs.Mint ahogy azoknak az anyagilag értéktelen vackoknak meg lelke van.

Ha az anyós ezeknek a dolgoknak a pénzbeli értékéről beszél,az csak azt mutatja,hogy megpróbálja a kérdező gondolkodása szerint megfogalmazni a dolgokat.Azt úgyis hiába mondaná,hogy édes lányom,ezeknek a dolgoknak lelke van,azt a kérdező nem értené.

A gyerek neki tulajdon,saját játék.

2015. márc. 3. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!