Hogy lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól?
Ez megbolondult amióta bejelentettük, hogy terhes vagyok. Azóta idehordta a gyerekei régi babaruháit, hordozóit és mindenféle gyerekkel kapcsolatos kacatjait, amik közel 30 évesek. És még az após, anyós páros volt megsértődve, hogy én minek akarom szórni a pénzt mindenféle babakelengyére, amikor itt vannak ezek a csodadarabok. Kerekperec meg mondtam, hogy ide ne hozzák, nekem nem kell, majd a gyerekemnek veszek én új! ruhácskákat. Ami a legbántóbb, hogy a férjem is az anyós, após pártján áll, hogy felesleges erre költeni ha már van készen minden, pedig megtehetnénk.
Én reagálom túl? Hiába mondom, hogy a mi gyerekünknek majd megveszünk mi mindent, de semmi se használ. Mondjuk, ettől függetlenül én azért elkezdtem vásárolgatni :)
hú te egy igazi bunkó paraszt vagy!!!
nyilván a 30 éves ruha kiment a divatból,és nyilván szinte senki nem adná rá a gyerekére,de a stílus,amivel megnyilatkozol,elég gusztustalan
azokban a ruhákban a férjed járt!
én biztos örültem volna neki annak ellenére,hogy én sem adtam volna rá a gyerekre,de megnézegettem volna
meg ez a kérkedés,hogy te új! ruhákat tudsz venni a gyereknek,ez szánalmas
ettől függetlenül legalább köszönd meg,néha ráadsz egyet és lefényképezed benne,elküldöd neki. gondold el,hogy 30éven át őrződ a gyereked ruháid,odaadod a menyednek,erre ő benyögi,hogy hát nem kell.nekem nagyon rosszul esne :-( nem kell ezt mondani,fogadd el aztán kész
8-as
Kicsit túlspilázod...Nyilván nem fogsz mindent hasznosnak tartani egy 30 éves csomagból, de már csak az emlék kedvéért is érdekes a dolog. De te ezzel a mentalitással szerintem úgy ki fogsz mindent hajítani, hogy csak na.
Megbántani ezért másokat nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!