Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogy lehet finoman megszabadul...

Hogy lehet finoman megszabadulni az anyós vackaitól?

Figyelt kérdés

Ez megbolondult amióta bejelentettük, hogy terhes vagyok. Azóta idehordta a gyerekei régi babaruháit, hordozóit és mindenféle gyerekkel kapcsolatos kacatjait, amik közel 30 évesek. És még az após, anyós páros volt megsértődve, hogy én minek akarom szórni a pénzt mindenféle babakelengyére, amikor itt vannak ezek a csodadarabok. Kerekperec meg mondtam, hogy ide ne hozzák, nekem nem kell, majd a gyerekemnek veszek én új! ruhácskákat. Ami a legbántóbb, hogy a férjem is az anyós, após pártján áll, hogy felesleges erre költeni ha már van készen minden, pedig megtehetnénk.

Én reagálom túl? Hiába mondom, hogy a mi gyerekünknek majd megveszünk mi mindent, de semmi se használ. Mondjuk, ettől függetlenül én azért elkezdtem vásárolgatni :)

2015. febr. 11. 12:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

hú te egy igazi bunkó paraszt vagy!!!

nyilván a 30 éves ruha kiment a divatból,és nyilván szinte senki nem adná rá a gyerekére,de a stílus,amivel megnyilatkozol,elég gusztustalan

azokban a ruhákban a férjed járt!

én biztos örültem volna neki annak ellenére,hogy én sem adtam volna rá a gyerekre,de megnézegettem volna

meg ez a kérkedés,hogy te új! ruhákat tudsz venni a gyereknek,ez szánalmas

2015. febr. 11. 14:33
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

ettől függetlenül legalább köszönd meg,néha ráadsz egyet és lefényképezed benne,elküldöd neki. gondold el,hogy 30éven át őrződ a gyereked ruháid,odaadod a menyednek,erre ő benyögi,hogy hát nem kell.nekem nagyon rosszul esne :-( nem kell ezt mondani,fogadd el aztán kész

8-as

2015. febr. 11. 15:00
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nézd át, ami tetszik építsd be a kelengyébe, ami nem, azt tárold el valahol. 1-2 jópofa cucc csak van közötte. Amit meg szeretnél azt vedd meg. A párod azért nem érti minek akarsz költeni, mert ez a férfiaknak nem olyan boldog, készülődős, előre elképzelős program, mint a kismamáknak, hanem csak nyűg és kudobott pénz. Mondd el neki, hogy kedves a "mama" de neked a babavárás fontos része a kelengye beszerzése.
2015. febr. 11. 15:19
 14/27 anonim ***** válasza:
53%
Én kiválogatnám azokat a darabokat, amelyikben a férjem is le van babaként fényképezve és a gyereket is lefényképezném ugyanabban ugyanannyi idősen:) Eszméletlen jó, egyedi képsorozat lenne:)
2015. febr. 11. 21:17
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

Kicsit túlspilázod...Nyilván nem fogsz mindent hasznosnak tartani egy 30 éves csomagból, de már csak az emlék kedvéért is érdekes a dolog. De te ezzel a mentalitással szerintem úgy ki fogsz mindent hajítani, hogy csak na.

Megbántani ezért másokat nem éri meg.

2015. febr. 11. 21:41
 16/27 anonim ***** válasza:
9%
Én is megvehetem a gyereknek a ruhákat de amit kapok azt elfogadom és ami olyan rá is adom. Mellesleg a gyerek kedvenc szabadidő ruhája az ami az apjáé volt. Nem tudja, hogy az övé de ha ő szeretne ruhát választani akkor biztos azt választja.
2015. febr. 16. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg nincs a kérdezőben semmi gusztustalan. Megmondta, hogy újat fog venni, amiből csak kell, mert azt szeretne és van is rá, erre meg a nyakára hordtak mindenféle évtizedes szart. Mert igenis SZAROK. Emléknek szépek és jók és kedvesek, de ne várja már el senki, hogy 2015-ben valakinek, akinek a pénze is meg az akarata is megvan új dolgokra, annak örülni kéne 80-as évek beli szaroknak.
2015. febr. 18. 21:01
 18/27 anonim ***** válasza:
9%
Nem ezzel van a gond, hanem a stílussal. De mivel a tiéd hasonlóan kifinomult, mint a Kérdezőé, így azt hiába is magyarázom.
2015. febr. 19. 08:36
 19/27 anonim ***** válasza:
30%
Miért mi értelme van itt mézesmázoskodni? Nyilván anyósomnak én sem így adom elő a dolgokat, attól, hogy így gondolom. Most egy rakás idegennek mit játsszam meg magam? Neked jobb lesz tőle?
2015. febr. 19. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:
39%
kezet foghatsz a kérdezővel :) hasonló intelligencia
2015. febr. 19. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!