Holnap mar mindenki overalt ad az ovis gyerekere?
Figyelt kérdés
A teli szünetig nem adtam overalt, mert nem volt hideg, nem ment mínusz alá. Pár napja nagyon hideg volt, de pont nem voltunk itthon, igy megint nem kellett az overal. Most meg megint jobb az idő, plusz van. Nem szoktam túlöltöztetni a gyereket, de gondolom mostmár mindenkepp kell az overal, mert reggel azert hideg van.2015. jan. 4. 13:20
1/6 anonim válasza:
Igen, overált adok rájuk. A max. hőmérséklet lesz 3 fok. Az azért nem sok...
Ebből nekünk van többféle, nem a legvastagabb overált, a közepes vastagságút.
2/6 anonim válasza:
Reggel mindenképpen ráadom.
Hazafelé majd meglátom. Lehet, hogy elég lesz a vastag harisnya+vastag nadrág kombó.
3/6 anonim válasza:
bélelt nadrágban megyünk reggel, de az udvarozáshoz viszek be nekik overált, azt gányolják össze, ne a jövő-menős ruhát...
4/6 anonim válasza:
Azt adok rá. Van béleltnek vett farmernadrágja, az már nem rzem elég melegnek, így van kántoros overáll nadrágot kap holnap.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor en is abba viszem reggel, de azert viszek egy vastag nadrágot is majd meglátom mibe lesz ha kimennek.
2015. jan. 4. 21:07
6/6 anonim válasza:
én bélelt leggings ,harisnya lesz rajta .overált majd minuszokban és hóban adom rá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!