Bodyra harisnya, vagy harisnyára body?
Figyelt kérdés
Remélem érthető. Tehát először body bekapcsolva, majd rá a harisnya, vagy először harisnya felhúzva és rákapcsolva a body? Ti hogy használjátok és miért?2014. dec. 1. 19:41
11/20 anonim válasza:
Egy időben először harisnya/talpas nadrág és arra a body, mert így nem tudta levenni. Aztán ahogy leszokott arról, hogy levegye, azóta már "rendesen" van, először body, aztán a harisnya/nadrág plusz zokni.
12/20 anonim válasza:
Az előttem válaszolóval értek egyet. A body 100% pamut (ideális esetben). Sokkal egészségesebb, ha ez érintkezik a baba bőrével. Nem nagyon értem azt sem, miért csúszik le egy megfelőlen kiválasztott harisnya?!
13/20 anonim válasza:
Nálunk bodyra harisnya, mert így egyszerűbb belenézni a pelusba. Ha a harisnya van alul, akkor ki kell gombolni a bodyt és lehúzni a harisnyát, ha nincs semmi a pelusban akkor meg még visszagombolni. Viszont így csak lehúzom kicsit a harisnyát és már kukkanthatok is be.
14/20 anonim válasza:
Body, majd arra a harisnya. Normál esetben nem csúszik le a harisnya.
15/20 anonim válasza:
mivel nálunk egyik harisnya fenekén kalóz van, másikon katica, meg sorolhatnám, eszembe nem jutott, hogy body alá kellene..a body olyan fehérneműs dolog nekem nem tennék alá harist.
16/20 anonim válasza:
Latom le lettek pontozva azok a valaszadok, akik nem ugy csinaljak ahogy a legtobben. Most oszinten: nem teljesen mindegy? En pl. igy is ugy is. Ahogy jon. Es nem latok kulonbseget.
17/20 A kérdező kommentje:
Igen, látom én is a lepontozást. Egy ilyen kis semmit nem jelentő kérdésnél érdekes... :-(
Különben én is először a bodyt adom, majd rá a harisnyát. Én valahogy úgy tekintek a bodyra, mint egy bugyira, és hát én magam se először a harisnyámat húzom fel, majd rá a bugyit. Nekem valahogy így természetes. Lecsúszni nem szokott. Csak én is olyan sok képet látok, ahol fordítva van a babákon, és nekem furi volt. De én is erre gondoltam, hogy biztosan azért, hogy ne csússzon le a harisnya. Végülis az ő dolguk, mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmesebb. Csak kíváncsi voltam, hogy melyik variáció a gyakoribb, hogy én csinálom-e "rosszul". Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 1. 21:46
18/20 anonim válasza:
Én bodyra harisnya, nekem így természetes, eszembe se jutott fordítva, nem csúszik le a harisnya, ha jó a babára és jó a minősége.
19/20 anonim válasza:
Bodyra adtam a harisnyát. Egyszer sem csúszott le. Jó méretet kell venni és kész.
20/20 anonim válasza:
Pont ezt akartam válaszolni, ahova Te is eljutottál: úgy add, ahogy Te viseled. Ha magadnak a body-t veszed alulra és rá a harisnyát, akkor öltöztetsd úgy. Én fordítva teszem, mert így kényelmesebb és szerintem jobban is néz így ki. Lehet, hogy meg fog valaki botránkozni, de én a bugyit is felülre veszem és nem a harisnya alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!