Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Bodyra harisnya, vagy harisnyá...

Bodyra harisnya, vagy harisnyára body?

Figyelt kérdés
Remélem érthető. Tehát először body bekapcsolva, majd rá a harisnya, vagy először harisnya felhúzva és rákapcsolva a body? Ti hogy használjátok és miért?
2014. dec. 1. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Egy időben először harisnya/talpas nadrág és arra a body, mert így nem tudta levenni. Aztán ahogy leszokott arról, hogy levegye, azóta már "rendesen" van, először body, aztán a harisnya/nadrág plusz zokni.
2014. dec. 1. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Az előttem válaszolóval értek egyet. A body 100% pamut (ideális esetben). Sokkal egészségesebb, ha ez érintkezik a baba bőrével. Nem nagyon értem azt sem, miért csúszik le egy megfelőlen kiválasztott harisnya?!
2014. dec. 1. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk bodyra harisnya, mert így egyszerűbb belenézni a pelusba. Ha a harisnya van alul, akkor ki kell gombolni a bodyt és lehúzni a harisnyát, ha nincs semmi a pelusban akkor meg még visszagombolni. Viszont így csak lehúzom kicsit a harisnyát és már kukkanthatok is be.
2014. dec. 1. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Body, majd arra a harisnya. Normál esetben nem csúszik le a harisnya.
2014. dec. 1. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
mivel nálunk egyik harisnya fenekén kalóz van, másikon katica, meg sorolhatnám, eszembe nem jutott, hogy body alá kellene..a body olyan fehérneműs dolog nekem nem tennék alá harist.
2014. dec. 1. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Latom le lettek pontozva azok a valaszadok, akik nem ugy csinaljak ahogy a legtobben. Most oszinten: nem teljesen mindegy? En pl. igy is ugy is. Ahogy jon. Es nem latok kulonbseget.
2014. dec. 1. 21:31
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen, látom én is a lepontozást. Egy ilyen kis semmit nem jelentő kérdésnél érdekes... :-(

Különben én is először a bodyt adom, majd rá a harisnyát. Én valahogy úgy tekintek a bodyra, mint egy bugyira, és hát én magam se először a harisnyámat húzom fel, majd rá a bugyit. Nekem valahogy így természetes. Lecsúszni nem szokott. Csak én is olyan sok képet látok, ahol fordítva van a babákon, és nekem furi volt. De én is erre gondoltam, hogy biztosan azért, hogy ne csússzon le a harisnya. Végülis az ő dolguk, mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmesebb. Csak kíváncsi voltam, hogy melyik variáció a gyakoribb, hogy én csinálom-e "rosszul". Köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 1. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Én bodyra harisnya, nekem így természetes, eszembe se jutott fordítva, nem csúszik le a harisnya, ha jó a babára és jó a minősége.
2014. dec. 1. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Bodyra adtam a harisnyát. Egyszer sem csúszott le. Jó méretet kell venni és kész.
2014. dec. 2. 07:19
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
Pont ezt akartam válaszolni, ahova Te is eljutottál: úgy add, ahogy Te viseled. Ha magadnak a body-t veszed alulra és rá a harisnyát, akkor öltöztetsd úgy. Én fordítva teszem, mert így kényelmesebb és szerintem jobban is néz így ki. Lehet, hogy meg fog valaki botránkozni, de én a bugyit is felülre veszem és nem a harisnya alá.
2014. dec. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!