Megerte?
Figyelt kérdés
megerte 15eft-ert 22kg markas ruhak?cipok alsonemu zokni stb ??2014. nov. 19. 10:57
1/10 anonim válasza:
Ezt szerinted látatlanba mi honnan tudnánk?
2/10 anonim válasza:
Lehet jó is, és lehet igénytelen, büdös, zsákos, foltos, szakadt is. Azért egy képet nézz meg, mert ennyi infóból ítélni elég szegényes...
3/10 A kérdező kommentje:
kaptap kepet es jo alapotuaknak nezki de hozza a gls
2014. nov. 19. 11:08
5/10 anonim válasza:
Mindegyikről cuccról láttál fotót?Mert én jártam már úgy,hogy csak jobb fajta ruhák voltak fotózva,a többi csak kupacban,és egy rakás sza.t kaptam.
6/10 A kérdező kommentje:
nem mimd1ikrol
2014. nov. 19. 12:11
7/10 anonim válasza:
Ha tele van foltos darabokkal, zoknival, meg bugyival, akkor nem érte meg. Ha használható dolgok vannak benne, akkor megérte.
8/10 anonim válasza:
ha csupa alig használt darabb van bene akkor megérte ,különben nem hiszem.
9/10 anonim válasza:
Használt cipőt, alsóneműt, zoknit SOHA nem adnék a gyerekemre! Undorító! Gondolom magadnak se veszel használt fehérneműt! Gusztustalan dolognak tartom! Úgyhogy Nem, nem érte meg!
Ruhát simán lehet használtat venni, abban semmi kivetnivaló nincs. De bugyit, zoknit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!