Meg voltál elégedve a fogadott dokiddal? Megérte? Mennyit kért? Őt választanád megint?
NAGYON-NAGYON elégedett voltam vele!
Nem kért semennyit, nem volt előre tarifája. Annyit adtam neki, amennyit tudtam. Szó szerint.
Ha nincs orvosom, valószínűleg császároznak, mert nagyon leesett a babám szívhangja vajúdás alatt, és nem voltam még rendesen kitágulva.
De a Doktornőm gyors reagálásának köszönhetően simán szültem, és minden rendben volt a babámmal.
Csak nála szülnék, ha lenne kistesó.
Az első fiamnál fogadott doki volt. 70000 ft volt a szülés, a vizsgálatok alkalmanként 7000 ft. Mivel problémamentes szülésem volt, annyira sokat nem nyújtott, de amúgy kedves, előzékeny volt és elégedett voltam vele.
Azonban a második gyereknél már nem fogadtunk, mivel addigra elég infót szedtem össze a helyi sztk-s ellátással kapcsolatban, és úgy voltam vele, ezt bevállalom.
Annyi volt csak a nehézség, hogy minden terhesgondozáson "előről" kellett elmondanom, hányadik hét eredmények stb. Minden doki kicsit mást mondott pl a vitaminszedéssel kapcsolatban. Egyetlen egyszer volt az egyik doki bunkó velem, pont előttem felhúzták valamivel és hát rajtam csattant az ostor. Ezt az egy alkalmat leszámítva, az összes doki rendes volt, az ügyeletes meg nagyon-nagyon ügyes volt.
Ergo, hiába voltam elégedett a fogadott dokimmal de 150 ezer forintot nem ér meg nekem, hogy egyszer nem bántak velem az elvárt módon, amúgy meg minden klappolt. Szerintem irreálisan sok pénzt kérnek egyes orvosok a szülésért.
Igen, nagyon. Nem fogadott el pénzt, csak amennyit a rendelésen fizettünk (a férjem évfolyamtársa volt, de nem ismerték egymást, csak hírből, lehet, hogy ezért sem).
Ha lesz még babánk, mindenképpen hozzá fordulunk.
Nagyon elégedett voltam! Csak hozzá mennék megint.
9000, majd 10000 volt egy vizsgálat, beleesett egy dec-jan és áremelkedés volt, a szülés 90.000, de 120at adtam, megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!