Járt már úgy valaki, hogy a fogadott orvosa nem ment be a szülésre? Mit csináltatok?
Igen. Veszélyeztetett ikerterhes voltam, és a 33. héten megindult a szülés egy fertőzés miatt. A dokim a telefont sem volt hajlandó felvenni, sms-re sem reagált, csak mert ő aznap nem dolgozott. Az ügyeletes orvos császározott meg.
Másnap bejött jópofizni. Gondolom abban reménykedett, hogy ennek ellenére neki is "hálás" leszek. Nem voltam.
Meg tudlak érteni... Én még csak szülés előtt állok, de pont egy ilyen esetről hallottam az orvosom kapcsán, hát nagyon megijedtem, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.
Hisz, azért jársz hozzá 9 hónapig és fizetsz a magánrendelésén, hogy bejöjjön szülésre, nem?
Vidéken volt, két napos konferencián. Mivel már hónapok óta tudtam róla (kb 3 hónapos kismama lehettem, mikor szólt), nem is kerestem telefonon. A kórházból viszont felhívta az ügyeletes, egyeztettek, s az ügyeletes császározott meg. A hidegfront beindította a szülést. A saját orvosom viszont megkeresett még a kórházban, sőt kétszer is bejött, s varratot is ő szedett. Én egy üveg bor erejéig hálás voltam neki, mert tényleg fogta a kezem 9 hónapon át, s nem ő tehetett róla, hogy a kisasszony pont azt a napot választotta. (A vizsgálatokért ő külön kért pénzt, így csak a szüléért "járót" nem kapta meg.)
Persze a mi szituációnk lényegesen eltér az első válaszolóétól, hiszen én tudtam róla, hogy ez is benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!