Lidls kisgyerek overálnadrág (sínadrág) mennyire jön fel derékba? 2 évesnek vettél már ilyet?
Kérdésem az lenne, hogy a Lidlben kapható sínadrág, overálnadrág nem olyan mint a hagyományos, hogy van mellkasnál is anyag, meg a hátnál is, hanem sima nadrág fazon, vagy esetleg feljebb jön deréknál?
2 évesre venném és bizonytalan vagyok..... kabát az rendben van, már van olyanunk, csak a nadrággal bizonytalanodtam el, mert másabb fazon.
Nem síelni kell, de ha lenne hó akkor azért ebben szánkóznánk, vagy úgy amúgy az utcán is ezt hordaná.
A másik kérdésem a méret, mert úgy látom hogy az van beleírva pl 2-4 éves korig. De hogy lenne jó ennyi éven keresztül a nadrág hossza? Bár szerintem az egyel kisebb is elég lenne, de az tuti csak idén lenne jó következő szezonban másik kéne. Vagy felhajtjátok?
Szóval ez a tapasztalat is érdekel.
Az derékig erő fazon, nemrég néztem meg. De azert jobban feljön a derekára, mint mondjuk egy farmer. En akkor is a másik fazont jobban szeretem, amelyik olyan mint egy kerteszgyatya, mert abba fetrenghet a hóban, tuti nem lóg ki a dereka.
A méret meg olyan, hogy jo lehet egy nagy 2 evésre is, es egy vékonyka 4 evésre is, hiába nadrág. A lanyom 4 eves korában hordott 2-4 evesre valo ruhákat, mert vékony is, pici is.
Ha nem vagy biztos venne próbáljátok fel előtte, vagy vigyél egy másik gatyat es merd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!