Anyukák! Veletek már éreztették, hogy mások vagytok, mert ti nem bababörzén vettetek ruhát, vagy új cipőt vettetek a gyereknek és nem használtat a facebookon?
Távol álljon tőlem, hogy kioktassalak, de! Ha egy nagyobb társaság tagja vagy és a te véleményed áll, az összes többi tagéval szemben, akkor el kell gondolkozni azon, hogy avjon biztosan neked van-e igazad?
Pl, itt, ebben a kérdésben sem találtál egyetlen neked tetsző választ sem, pedig kaptál vagy 12-t. Kb, nem néztem, bocsi.
Aztán az is furcsa nekem, hogy: mi a kisfiammal, aki már 4 éves, elég nagy társasági életet élünk. Volt babaúszás, barátnőzés, játszóterezés, babaklub, játszóház. De még soha sehol nem volt téma az, hogy kinek a gyereke hány száz, avgy ezer forintos ruhát hord. Max annyi, hogy de vagány a pólója, vagy de cuki a gatyája. Árakról soha nem beszéltünk, mert nem ez határoz meg egy gyereket, vagy szülőt.
Okosabbak meg mindenhol vannak, mindig lesz valaki aki tanácsot ad. Valószínű, hogy nem rossz szándék vezérli, csak segíteni akar. Ilyenkor lehet mondani, hogy kösz majd kipróbálom, vagy azt, hogy már próbáltam és nálunk nem válik be. Vagy egyszerűen azt, hogy neked nem szimpatikus megoldás.
De egy kicsit úgy érzem (az itteni kommentjeid alapján), hogy te is az a megmagyarázós fajta vagy. Lehet, hogy téged is nehezen viselnek a többiek. :) Hibája mindenkinek van. Ha közösségbe járunk, el kell fogadnunk, hogy senki sem tökéletes, mindig lesznek ellenkező véleményű emberek.
23-asnak igaza van!!!elég sok véleményt kaptál,mégis még mindig azon kattogsz,hogy nem kell egyformának lenni,nem biztos,hogy nekik van igazuk, meg hogy kioktatnak.
Ennyire nem vagy biztos magadban??
Amúgy miért gondolod,hogy kioktatás??Én is szoktam olyat mondani másnak amit vehet kioktatásnak ha nagyon kukacoskodik.De most őszintén,csak a gyerekek és ez a téma tart minket össze, szerintem ezt nem kell annyira komolyan venni!!!Találj 1-2 olyan anyukát,akikkel 80-90%-ban egyet értesz és lógj inkább velük.
na ez így már más,látod:))
nem egyformák a pénztárcáink,ez tök természetes,én sem beszélek pénzről,árakról másoknak(csak akikről tudom,hogy hasonlóan gondolkoznak)
vagy egyaltalan ne "kerkedj". ezek szerint a kioktatasuk bem magatol jon, hanem valaszreakcio a reszukrol. te mondod eloszor es ok reagalnak ra. amint latod (es nekem is ez a szemelyes tapasztalatom) alapesetben az anyukak nem foglalkoznak azzal, h ki hol es mennyiert casarol ruhat. en se mondom soga es nekem se mondtak meg. ga ugy erzem, h vettem valami tok jot es ugy beszamolnek rola, akkor itthon teszem es az apukajanak dicsekszem el vele v a bagyijanak ( en anyum), de a jatszoteren eszembe se jutna felhozni..
megertem, h tok jo elujsagolni, h mit vettel de szerintem inkabb a ferjednek v egy regi baratnodnek tedd, mint a jatszoteres anyukaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!