Anyukák! Veletek már éreztették, hogy mások vagytok, mert ti nem bababörzén vettetek ruhát, vagy új cipőt vettetek a gyereknek és nem használtat a facebookon?
ok. miért nem veszel olcsó újat? mert csúnya, mert nem tartós, mert rossz az anyaga? gondolom ilyesmik...
légy te is őszinte és mond meg nekik, h miért nem. a te érveid legalább annyira igazolhatóak, mint az övéik. gondold végig, h miért úgy csinálod, ahogy és aztán kulturáltan válaszold meg nekik
ez a tanácsom :-)
Nálam még sose jött fel ez a téma így, bár volt, hogy egy barátnő anyuka megdicsérte a gyerek egyik göncét, mondtam, hogy turkáltam, megkérdezte hol, és sajnálkozott, hogy neki kevés ideje van eljutni turiba és ennyi volt az egész. Nem szoktunk ezen rágódni, csak ha van hasznos tapasztalat azt megosztjuk egymással. Mindenki másképp látja, én imádok szupi cuccokat túrni, és azok is 1-3 ezer között vannak, de veszek újat is, márkásat is, cipőt én is újat veszek, de van, aki pl. ruhából olcsó, de újat vesz, cipőből meg használt márkásat. Kinek mi a fontos.
Szerintem csak hagyd őket ezzel a témával, ne folyj bele, ne érdekeljen a véleményük, attól még elcseverészhettek az időjárásról, a játékokról, a gyerekekről.
most bocsi de azért írtunk eddig értelmes hozzászólásokat...
szerintem nem kell ezen annyit rugózni.Nálunk is vannak anyukák,akikkel nem értek egyet bizonyos dolgokban, ha feljön annyit mondok"hát igen,még szerencse hogy nem vagyunk egyformák,mindenki úgy csinálja ahogy neki jó" és lépünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!