Mennyit költötök havi átlagban baba/gyerek ruhára?
És magatokra mennyit költötök havonta?
Bölcső hogy belekérdezek, de mindenki vesz valamit a gyereknek minden hónapban 5-10 ezerért, de magatoknak mit, milye gyakran, és mennyiért vesztek?
Mindenki írja hogy megveszi a gyereknek a drága d.d. Step, elefanten, siesta cipőt 10.000-ért, de magára mennyit költ!? 1000ft-ot a Kínaiban, vagy megveszi a Tescóban az 5-6 ezer forintos felsőt, 10-20. Ezer forintos kabátot?
5 éves a nagy lányom, 1 éves a fiam. Havonta, ha látok akciósan ruhák valahol , akkor megveszem nagobb méretben, s majd jó lesz! Ez havi 10.000kb.
Most pl. Itt az ősz, a nagyra semmi nem jó amit tavasszal még hordott. Komolyan semmi de semmi, a felsők nadrágo rövidek, de be se tsom gombolni őket. Nőtt, meg hízott is.
Vettem neki 2 szabadidő szettet 6000
8 nadrág 16.000
8 leggings 8.000
15 vékony hosszú ujjú 35.000
2 vastag kardigán/kabát 15.000
Eddig 80.000
Még cipőt nem is vettem, és nem a legsrágábbat vettem. Tescóban, meg neten vettem.
Még cipőket nem is vettem! Az még lesz 20.000. Egy sport cipő, meg egy magas szárú.
2 éves. Havi kb. 20.000-t költök neki csak ruhára átlagban. Cipő nélkül. Magamra is költök ennyit, vagyis ruhára. Szeretem a szép ruhákat és szeretem, ha a lányunk szépen van felöltözve. Nem bírok ellenállni, annyira cuki ruhák vannak.
Aki azt írta, hogy inkább másra költ a gyereknek: mi is költünk másra, nem csak ruhára. :D Nem igazán értem. :)
Férjem üzlettársának a felesége a héten vett 3 bodyt, darabját 12.000 ftért, leárazva! De ők így élnek, ilyen körökben forognak, akik nem látnak bele ebbe a világba, vagy nem élnek benne, fogalmuk sincs mit jelent ez. Úgy értem ez a házaspár rendszeresen jótékonykodik, 2 fogadott gyerekük is van a sajátjaik mellé és hülyére dolgozzák magukat úgy, hogy a gyereket sem más neveli. Nem sznobságból veszi, hanem mert neki ez a természetes, ezt szokta meg, ezt hozta otthonról is. Bocsánat kicsit elkalandoztam, de sok féle élet van, mindenkinek más a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!