Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyit költötök havi átlagban...

Mennyit költötök havi átlagban baba/gyerek ruhára?

Figyelt kérdés
Mennyi idős babára/gyerekre?

2014. aug. 8. 20:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%
Csak ruhára kb 30. ezret. 5 hónapos
2014. aug. 8. 23:50
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
mindig veszek nekik valamit igy nem egyszere veszem meg az adott évszakra valo ruhát hanem folyamatosan,kb 5000 ft és ovodás iskolás gyerekek.
2014. aug. 9. 06:25
 13/31 anonim ***** válasza:

És magatokra mennyit költötök havonta?

Bölcső hogy belekérdezek, de mindenki vesz valamit a gyereknek minden hónapban 5-10 ezerért, de magatoknak mit, milye gyakran, és mennyiért vesztek?

Mindenki írja hogy megveszi a gyereknek a drága d.d. Step, elefanten, siesta cipőt 10.000-ért, de magára mennyit költ!? 1000ft-ot a Kínaiban, vagy megveszi a Tescóban az 5-6 ezer forintos felsőt, 10-20. Ezer forintos kabátot?

2014. aug. 9. 07:14
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

5 éves a nagy lányom, 1 éves a fiam. Havonta, ha látok akciósan ruhák valahol , akkor megveszem nagobb méretben, s majd jó lesz! Ez havi 10.000kb.

Most pl. Itt az ősz, a nagyra semmi nem jó amit tavasszal még hordott. Komolyan semmi de semmi, a felsők nadrágo rövidek, de be se tsom gombolni őket. Nőtt, meg hízott is.

Vettem neki 2 szabadidő szettet 6000

8 nadrág 16.000

8 leggings 8.000

15 vékony hosszú ujjú 35.000

2 vastag kardigán/kabát 15.000

Eddig 80.000

Még cipőt nem is vettem, és nem a legsrágábbat vettem. Tescóban, meg neten vettem.

Még cipőket nem is vettem! Az még lesz 20.000. Egy sport cipő, meg egy magas szárú.

2014. aug. 9. 07:23
 15/31 A kérdező kommentje:
13-as kérdésére: Magamra kb ugyanannyit költök vagy kevesebbet, mint a gyerekre, ennek oka, hogy én már nem növöm ki a cuccokat és szép nagy ruhatáram van, így csak frissítem ha meglátok valami jót vagy akciósat.
2014. aug. 9. 07:40
 16/31 anonim ***** válasza:
magamra kevesebbet költök, ha valami nagyon különleges darabot látok azt megveszem, de rengeteg ruha/cipő áll így isa szekrényben, így ez nem havi kiadás
2014. aug. 9. 08:54
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Most az utóbbi 2-3 hónapban egyiknek se vettem semmit. 2 éves lány és 4,5 éves fiú. Kampányszerűen vásárolok, havonta inkább félreteszem rá a pénzt és egyszer bevásárolok 70-80e Ft-ért. Én is szettekben gondolkozom, így meg nekem könnyebb. Április-májusban cipőket vettünk, az is ilyen nagyságrend (Lasocki, Pediped, Elefanten). Már most írom a listát, hogy szeptember-októberben mit kell beszerezni az őszi-téli ruhatárhoz.
2014. aug. 9. 09:04
 18/31 anonim ***** válasza:
13-nak. Magamra is ugyanannyit ruhák terén.
2014. aug. 9. 10:21
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

2 éves. Havi kb. 20.000-t költök neki csak ruhára átlagban. Cipő nélkül. Magamra is költök ennyit, vagyis ruhára. Szeretem a szép ruhákat és szeretem, ha a lányunk szépen van felöltözve. Nem bírok ellenállni, annyira cuki ruhák vannak.

Aki azt írta, hogy inkább másra költ a gyereknek: mi is költünk másra, nem csak ruhára. :D Nem igazán értem. :)

Férjem üzlettársának a felesége a héten vett 3 bodyt, darabját 12.000 ftért, leárazva! De ők így élnek, ilyen körökben forognak, akik nem látnak bele ebbe a világba, vagy nem élnek benne, fogalmuk sincs mit jelent ez. Úgy értem ez a házaspár rendszeresen jótékonykodik, 2 fogadott gyerekük is van a sajátjaik mellé és hülyére dolgozzák magukat úgy, hogy a gyereket sem más neveli. Nem sznobságból veszi, hanem mert neki ez a természetes, ezt szokta meg, ezt hozta otthonról is. Bocsánat kicsit elkalandoztam, de sok féle élet van, mindenkinek más a normális.

2014. aug. 9. 12:34
 20/31 anonim ***** válasza:
hát... :) nem a kérdésre válaszolok, mert még épp hogy pocakban van a fiam, de megdöbbentett az itt olvasottak. hatalmas összegeket írtok. én tuti nem fogok ennyit költeni ruhára főleg amíg pici és napról napra nő. turikban nagyon szeretek járni, magamnak is sokat vásárolok onnan illetve neten veszek ruhákat. a kezdő ruhatár a fiamnak nem volt 50-80ezer, pedig azért 68as méretig majdnem felruháztam. majd ha már nagyobbacska lesz nem havonta nő egy méretet majd áldozok többet a ruhákra de így....de természetes ki mit engedhet meg magának :)
2014. aug. 9. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!