Újszülöttnek a ruhatára?
Szia!
En lehet a tulzas kategoria vagyok :)
Decemberre varom a kisbabamat.
56-s meretbol hosszu ujju bodyt 5db rovidujju 5db 62-es ugyan ez.
Rugi 56bol 10db,62bol 10 db. Kis sapi 3-4 db,zoknibol 5-6 db :)
Ezen kivul kisnadrag 5-6db,hozza tartozo kardigan ket meretbol 3-4 db
1db kesztyucske :)
Es meg sok mas,mivel teli kisbaba.. de mivel kapok is,biztos ennel joval tobb ruhaja lesz :)
19hkm
20 db body ( Tescóban 5db/csomag 1500-2000ft akciósan) =10.000ft
20db rugi (Tescóban 2db/Csomag 1200-2000ft) 15.000ft
25.000 volt a kezdő ruhatára, 0-3 hó méretet vettem, 3 hónapos koráig hordta őket.
Naponta 5x kakilt, abból 3 kifolyt, nyakig sz@ros lett, 2-3x bukott, végig hányta az egrsz ruháját, lehetett mosni, sikálni a ruhákat minden másnap ment a mosógép!!!
Ha 4 garnitúra ruhája van, estére nem tudok rá mit adni!
Minden kaptunk senkitől semmit.
Eladom mindig a ruhákat, kipótolom, s veszek újat, nagyobbat.
Igen, a használton azért látszik a mososás, nem olyan fehér, foltok...
Kb. 8 db body, 12 db rugi volt a kezdő szett. A rugiból kettő plüss volt, mivel téli volt a fiam.
Rettentően sokat bukott, és nem az fajta volt, hogy picike nedves folt... Volt, hogy nekem is kompletten át kellett öltözni, mert még a melltartómba is befolyt a hányás. Minden nap-másnap ment a mosógép. Volt, hogy egy nap 3-4 szett ruha is elment újszülött korában. Ráadásul télen nehezebben száradtak. Míg az első gyereknél akár kézzel is át lehetett öblíteni a bodykat, ki a napra, délben csont szárazon levettem, télen várni kellett, hogy száradjon, sokszor a babaruhákat így is a radiátorokra tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!