Milyen legyen kislányom első ruhatára? Miből mennyit?
nem nagyon kell még neki átmeneti, hisz a legtöbbet szobában lesz.
Hosszú és rövid újjú body
Ugyanez rugdalózóban is
és takaróból legyen neki vastagabb, vékonyabb; így meg tudod védeni ha sétáltok, vagy mentek valahova.
Sapka sem árt vastagabb és vékonyabb is. Meg vékony kesztyű, de ez is inkább csak a körmei miatt.
Én egy hónappal később szülök, mint Te! Boldog babavárást!
Ahogy előttem írták, kell minden féle ruha!!
6 db rövid ujjú body, hozzá 6 db hosszú ujjú pamut rugi.
6 db hosszú ujjú body, hozzá 6 db ujjatlan plüss rugi.
2-3 kardigán
2-3 pamut sapka
2-3 nadrág, ha hideg van a rugira rá lehet adni.
1-2 kocsi kabát.
4-5 napozót is vennék, mert tavaly szeptember 15-20 még strandoltunk olyan jó meleg volt!
A lényeg, 10 garnitúra ruhája minimum legyen, s akkor is 2 naponta mosnod kell!!
Az elején sok a baleset, kifolyik a kaki, pisi, bukik a baba, naponta 2-3x kell öltöztetni!
Gondolj bele, ha hétfőn 3 ruha, kedden 3 ruha, akkor kedd este mosnod kell, mert szerdára van 3 garnitúra ruha, de ha a kedd este kimosottak nem száradnak meg csütörtökre, akkor nem tudsz mit a gyerekre adni!!!
Én most 20 garnitúra ruhát vettem a második gyereknek, mert lányomnál napi 6-7 garnitúra ruha kellett!!!
Olyan hígat kakilt, minden kaki után nyakig sz@aroa lett, meg annyit bukott, minden szopi után lehányta magát!
Mindenki azt mondta ne vegyek sokat, hamar kinövi! Vettwm 6 szettet! Első nap elfogyott az összes ruhája, másnap nem volt mit ráadni!!! Menni kellett venni!!!
Most neten nagyon sok használt, szép ruhát vettem a fiamnak s a bolti ár negyedéből megvan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!