Egy újszülöttnek ennyi elég az első 3 hónapra?
10 db body
2 db kezeslábas
3 db hosszúlábú ujjatlan rugi + egy póló alá, ha kell
3 db sapka
1 db kesztyű
3 db zokni
2 db előke
Külföldön lakunk, és a baba első 4-5 hónapjában várhatóan 35-40 fok lesz végig.
Nem !
Vagyis nekem nem lenne! Mert az én gyerekeim mindegyik vagy össze kakilta magát, vagy bukott így alapból ruha csere !
Nekünk most várom a 3. de egy db baba ruha sem maradt . 100 db babaruhája van
Köszi a válaszokat!! :)
(A sapkákat úgy katuk, meg a kesztyűt is.)
Arra gondoltam, hogy abban a dögmelegben mindek rugi?
(Igen, a kezeslábas alatt a hosszúujjú rugit értettem.)
Gondoltam, 3 elég pizsinek.
Ti mi alapján döntitek el, hogy bodyban vagy rugiban legyen a baba?
kaptuk*
minek*
Bocsi az elírásokért.
Nekem aprilisi a fiam, szinten kulfoldon elunk, hasonlo az idojaras nyaron.Rugit csak az elso 1-2 honapban hasznaltunk, utana tul meleg volt hozza, es maradt a body, majd az sem.Setahoz polot es rovidnacit adtam ra, mert szerintem szellosebb mint a body,otthon pedig tobbnyire csak pelus,esetleg egy polo.
A bodykat legkozelebb szeptemberben hordta megint.
Ha valoban 35-40 fokban szuletik a picur, akkor nem kell tobb rugi, inkabb polokat szerezz be tobbet.
Nagyon melege lesz szegenynek, en naponta 3-4-szer is furdettem ilyenkor, mert az izzadsagtol kipirosodtak a hajlatok.A legkondi pedig nem janlott ilyen pici mellett, de ha hasznalod is nem jo tullepni az 5 fokos kinti-benti homerseklet kulonbseget.
A légkondi nyáron 33 fokon szokot menni a lakásban. Nem megy közvetlenül a babára, sem a babaszobába. Remélem így jó lesz :S
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!