Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol lehet ilyen típusú body-t...

Hol lehet ilyen típusú body-t kapni?

Figyelt kérdés

Egy halom ruhát kaptunk ajándékba, illetve vettünk használatn még a születése előtt.

Mostanra - tapasztalati úton - kiderült, hogy egy típus a legjobb, mert utálja, ha átcibáljuk a fején: az, amit jobbról-balról rá kell hajtogatni és patenttal rögzíteni. A méretében csak kettő van rövidujjúban, viszont most pont ilyenre lenne szükségünk még a meleg idő miatt.

Nem tudom, mi a megnevezése az ilyen típusnak, de szeretnék neki venni még néhányat 62-es méretben. Hol keressem, melyik boltban tartanak ilyet?

2014. júl. 22. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Auchanban tényleg olcsó, én is ott vettem nemrég, 500 ft körül volt.
2014. júl. 22. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha max két hétig lesz rajta, akkor minek akarsz 62-eset venni? Akkor már 68-ast vegyél.
2014. júl. 22. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Az aldiban és a lidlben is rendszeresen vannak ilyen bodyk, amikor babaruhás hetek vannak és a 2-3 db szokott 1.499 Ft lenni, aztán 1-2 hét múlva már csak 999 Ft.
2014. júl. 22. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is sokallanám érte az 1500 Ft-ot darabjáért. A Tesco-s is jó anyagú és szabású, de az Auchan-asat imádtam. Ezer mosás után is hófehér maradt, jó a szabása és nem műszálas. Na és persze nagyon olcsó. Én 68-asat vettem, és hónapokig jó volt.
2014. júl. 22. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tippeket!

Most az 56-os méret jó rá (52-nek mérték születésnél, de később itthon a doki is ennyinek mérte, valószínűbb, hogy 50-nel született, de elmérték a kapkodásban).

Ezért gondoltam, hogy 62-es méret lesz jó a következő 1-2 hónapban, amíg várható még ilyen bitang meleg.

2014. júl. 22. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!