Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol lehet ilyen típusú body-t...

Hol lehet ilyen típusú body-t kapni?

Figyelt kérdés

Egy halom ruhát kaptunk ajándékba, illetve vettünk használatn még a születése előtt.

Mostanra - tapasztalati úton - kiderült, hogy egy típus a legjobb, mert utálja, ha átcibáljuk a fején: az, amit jobbról-balról rá kell hajtogatni és patenttal rögzíteni. A méretében csak kettő van rövidujjúban, viszont most pont ilyenre lenne szükségünk még a meleg idő miatt.

Nem tudom, mi a megnevezése az ilyen típusnak, de szeretnék neki venni még néhányat 62-es méretben. Hol keressem, melyik boltban tartanak ilyet?

2014. júl. 22. 16:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én C&A-ban vettem ilyeneket, igaz 2 éve.
2014. júl. 22. 16:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Kangaboo-ban, Auchan-ban vettünk ugyanezért, én se tudtam ráadni a fejen áthúzósokat.
2014. júl. 22. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:
Tescóban is sokszor van...
2014. júl. 22. 16:43
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

A Scamp bodyk nagyon jó minőségűek, csak ajánlani tudom

2014. júl. 22. 16:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Én a tescoban még nem láttam
2014. júl. 22. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Én is azokat szeretem a legjobban. Én a H&M-ben szoktam venni :

[link]

2014. júl. 22. 17:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Az 1500-as darabárat kicsit sokallom érte (10 hetes a baba, max két hétig lesz rajta :)), de köszönöm a linket és a többi tippet is, körbenézek az említett helyeken!
2014. júl. 22. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Linkeltem neked párat:) nem tudom kisfiú vagy kislány :)

de amit találtam belinkeltem:) mi is itt vettük, nagyon jó anyaguk van:))

2014. júl. 22. 17:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a napokban vettem az auchanbe 500 Ft-ért, szóval érdemes ott megnézned nagyon sok akciós babaruha van most.
2014. júl. 22. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:

1500 Ft körül van darabja.

Most már nem fog olyan gyorsan nőni a baba, ha veszel 3-6 hó méretben, azt tényleg hordja 3 hónapon át!

2014. júl. 22. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!