68-as ruhát mikortól hordtatok és kb meddig?
Szerintem is elég 56/62-ből betárazni, 62-ből ne is vegyél túl sokat. Persze függ attól, hogy kb. mekkora babára számítotok.
Az én kislányom 3.000 gramm/52 centivel született, ő az 56-os rucikat 3 hónapig hordta, aztán a 62-est kb. 1,5 hónap alatt átugrotta. Most 5 hónapos és 4 napos és már két hete 68-as rucikat kell ráadni.
De tényleg kiszámíthatatlan, hogy mikor éri el, felesleges nagyon előre betárazni.
És mikor kezdtetek el egyesszámban beszélni a gyereketekről?
vagy: amennyiben rám is vonatkozik a kérdés, hogy mikor hordtunk 68-as ruhát, nem emlékszem, 30 éve volt, anyukámnál megkérdezem:))
3400 gr és 50 cm-el született a kisfiam április 1.-én. 56-os ruhákat 1,5 hónapos koráig hordtuk, utána váltottunk 62-re. A C&A-s 62-es bodykat 3-4 hét alatt kinőtte :/
A Kenguru Kft-s 62-es rugdalózokat kb 3 hónapos korában kellett kivonnom a forgalomból. A C&A-s 62 rugikat 3,5 hónapos korában tudtam utoljára ráadni. Most pár nap híján 4 hónapos és a Kenguru Kft-s 68-as cuccok pont jók rá. A H&M-es 68-as bodykat hord, a H&M-es 68 pizsik még kicsit nagyok de azt hordja. Egyébként 3 hete mérték utoljára akkor volt 62 cm. A Kengurus ruhák kicsit kisebbek a H&M-esek kicsit nagyobbak, C&A változó. Egyébként nekünk eddig a H&M-es bodyk jöttek be a legjobban. A C&A-s 5-ös csomagban egyik szűk volt, a másik rövid... katasztrófa volt.
Tényleg nem érdemes előre bevásárolni 56-62.nél nagyobb cuccokat. Úgyis csak akkor látod, hogy mire van szükséged mikor már megvan a baba.
Jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!