Kevés pénzből élő családok, ti hol veszitek a gyerkőcnek a ruhát, cipőt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 23:12
2/18 anonim válasza:
Budapest Nagy Lajos király úti Háda.
Nagyon szép ruhákat kapsz 100-300ft/darab.
Szinte újak! Még vidékről is megéri feljönni, s fel ruház i a családot. Lehet próbálni is.
3/18 anonim válasza:
Ruhát turiban, interneten használtan. Cipőt viszont újat, jóminőségűt veszek bababoltban általában.
4/18 anonim válasza:
lidl,tescoban leárazásokor,turik
5/18 anonim válasza:
ruhát Tesco, Lidl, kínai. Turiban már nem találok neki szépeket. Cipője mindég új és figyelek a minőségre.
6/18 anonim válasza:
ruha turi, cipőt viszont boltban
7/18 anonim válasza:
Háda, egyéb turkáló.
Most is van akció a Tesco-ban, rengeteg jó ruha féláron. Szép kis fiúpólókat, ingeket, kabátot vettem. (átlag 500 Ft-ért)
9/18 anonim válasza:
ruhát dettó, hádában, vagy tesco/auchan, ha leárazás van. Hádát egyébként nagyon szeretm, 100% új cuccok is vannak, pláne a kicsi babaruhák között. 3000 Ft egy kiló ruha. Cipőt szintén boltban, Deichman minimum.
10/18 anonim válasza:
mátol a darab áras hádákban 50% kedvezmény van ma 250ft vetem polot,ruhát ,650 vetem rövidnadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!