Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Utcára szerintetek jó ez a...

Utcára szerintetek jó ez a szandál a másfél éves babámnak?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 18. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

még annyit, ha már lelóg a lábujja akkor bőven kicsi a szandi.... Meg persze hogy nehezen adod már rá, hiszen a lába nagyobb mint a cipő.

Nézz másik elephantent, vagy bobby shue sem olyan rossz a deichmannban, a belinkeltednél bármelyik jobb.

Szerintem ilyen szandit te sem vennél fel utcára...

2014. júl. 18. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de miért kell tartani a gyerek bokáját? Erre még sehol nem találtam tényleg ésszerű magyarázatot.
2014. júl. 18. 13:05
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ez se bokatartós,mégis utcára írják..

2014. júl. 18. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt találtam egy leírást, miért érdemes "bokatartósat" viselnie: [link]

de az ortopédián is ezt ajánlották nekünk - egészséges - gyereklábra.

Sok olyan márkás, sőt drága cipőt lehet kapni babaméretben is, ami akár káros is lehet.

Szerintem az ilyesmik jók, ha már Deichmann:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 18. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azzal, mit írnak, el akarják adni, valaki leül és begépel egy sort a cipőhöz. Lehet nincs is gyereke, fogalma sincs a jó gyerekcipőről

Az előző amiket belinkelt teljesen jó szandik.

Amit te belinkeltél adidas az szintén förmedvény..... ne vegyél ilyet, csak medence mellett sétálni.

2014. júl. 18. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
kedves kérdező a te adidas linked nem bokatartos én ilyet sem venék stand papucs látszik rajta.amit 14 válaszolo linkelt be na azok a jó szandálok.
2014. júl. 19. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!