Anyukák, végül mennyi ruha kellett az első időszakban?
Többnyire nyári babás anyukákat kérdeznék, de lehet nincs sok összefüggés.
Mennyi bodyt, rugit egyéb dolgot vettél ami kellett is. mert van aki 4-5 darabot mond, van ako inkább 10-15 darabot. ki hogy volt ezzel? köszi.
köszönöm :) hát én neten vettem őket azt csak vettem és csak vettem :) tehát lehet picit sok lett. de én is így vagyok vele hogy okés hogy hamar kinövik de 4-5darabot én is keveslem. köszi a válaszod.
nyár végi, augusztus eleje, baba lesz, tehát napozót nem vettem neki, csak egy két rövid nacit ha szükség lesz rá.
Szerintem a 10-15 sem túlzás. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenből ennyit kell venni....Most leírom mi van 56 méretben a 2 hét múlva érkező lányomnak:
10 db rugi
14 db badi
6 db felső
6 db naci
6 db ruhácska
4 db harisnya
2 db napozó
7 db nyári sapi
Ezek csak az 52 méretű cuccok, a nagyobbakból valahogy többet sikerült vennem, főleg a 62-ből. Nálunk kicsi lesz a baba. Ha valamire még szükségünk lesz ebben a méretben vagy esetleg ez kevésnek bizonyul, akkor természetesen veszek még!
Köszönöm a tanácsot, még van időm ezt azt beszerezni :)
kedves utolsó én is így vagyok, bár én fillérekért 2-3száz ft-ért meg ennél kevesebbért vettem a bodykat ezért is van belőle rengeteg. :) de szerintem elfér, ha sok lesz akkor sem vesztettem vele sokat :)
5 válaszoló. Elírtam :) 56 méretű ruhákat akartam írni :)
Az nem koraszülött méret. Nem szeretnék naponta mosni...
4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!