Anyósom miért vesz fiús ruhákat leendő kislányomnak?
Fiút szeretne? Két fia van és nem örül egy lányunokának? Furi, ha így van. Férjemék 2-en vannak fiúk, anyósoméknak már van 2 fiú és egy lány unokájuk. A kislány a legkisebb. Tök boldogan vásárolták a lányholmikat.
Mondjuk volt, hogy apósom beállított rózsaszín bodyval a kisfiamnak, de hát férfi! :) Örültem, hogy gondolt ránk. De az is lehet, hogy elkeverte és a kislánynak szánta. :)
Lehet, hogy anyósod csak az árakat nézi. Megveszi a fiús holmikat, mert olcsó, éppen akciós.
É olyan nehezen feltételezek valakiről rosszat. Miért jó az valakinek, hogy egy kislánynak direkt fiús holmit vásárol? Tiszta pénzkidobás. Miért csinálná szándékkal?
Tényleg beszélhetnél anyósoddal, mert olyan kíváncsi lennék a magyarázatra.
Hello, gondolom már megszületett a kislány :) Mi újság anyóssal?
Amúgy az én anyósom is állandóan kék meg barna fiú ruhákat vesz a kislányomnak, de ő annyira ízléstelenül öltözik, hogy szegénynek fel sem tűnik milyen rondaságokat vesz, ami ráadásul még használtnak is néz ki.
Én meg pinkbe, pirosba és szoknyácskákba öltöztetem, arra azt mondta neki a pink nem tetszik.
Hát bánhatja, mert én meg csak ezeket adom rá :P
Ja saját fia megmondta neki, hogy inkább ne vegyen semmit, mert amiket hozott rondák és ő nem engedi azokat viselni a kislányának. Anyós nem sértődött meg, ugyan úgy hozza a ronda cuccait :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!