Anyósom miért vesz fiús ruhákat leendő kislányomnak?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és a fent említett problémával állok szemben. Nem hinném, hogy beleférne a sötétkék kalózos ruhácska és társai az uniszex kategóriába. Az igaz, hogy én kislányos ruhákat választottam, de nem csupa rózsaszínt (persze az is van :) ). Úgy érzem nem tudja elfogadni, hogy lány unokája lesz (neki két fia van). Mit gondoltok?
2014. máj. 20. 12:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Fiút szeretne? Két fia van és nem örül egy lányunokának? Furi, ha így van. Férjemék 2-en vannak fiúk, anyósoméknak már van 2 fiú és egy lány unokájuk. A kislány a legkisebb. Tök boldogan vásárolták a lányholmikat.

Mondjuk volt, hogy apósom beállított rózsaszín bodyval a kisfiamnak, de hát férfi! :) Örültem, hogy gondolt ránk. De az is lehet, hogy elkeverte és a kislánynak szánta. :)

Lehet, hogy anyósod csak az árakat nézi. Megveszi a fiús holmikat, mert olcsó, éppen akciós.

É olyan nehezen feltételezek valakiről rosszat. Miért jó az valakinek, hogy egy kislánynak direkt fiús holmit vásárol? Tiszta pénzkidobás. Miért csinálná szándékkal?

Tényleg beszélhetnél anyósoddal, mert olyan kíváncsi lennék a magyarázatra.

2014. máj. 22. 15:34
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát kiderültek szép lassan itt a dolgok. Hát hogy mondjam, nem tudja elfogadni, hogy lány lesz. Fiút szeretett volna. Hát nem kívánságműsor. Férjem beszélt vele...Nekünk ez az érkező kislány jelenti most a világot.
2014. máj. 22. 17:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
akkor az már az ő gondja ha nem tudja elfogadni a lányunokát ,megkell neki mondani hogy csak akkor hozon valamit ha már elfogadta hogy lány lesz az unnoka.
2014. máj. 22. 18:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg fura, a fiús anyák örülni szoktak nagyon a lányunokának. Esetleg mondd meg neki, hogy szerencsére nem neki kell elfogadni a kislányt, hanem nektek, és a fiús cuccoktól nem válik fiúvá, akkor inkább vegyen pelenkát, meg popsitörlőt, mert hasznosabb, mint a fiús ruha.
2014. máj. 24. 10:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, fiút szeretett volna, basszus, nincsen neki semmi baja, hogy ezzel tud foglalkozni, ahelyett, hogy örülne? Nem normális dolog ilyen indokkal fiúruhákat venni.. Megint lepontozott a sok szakértő, látod, pedig tényleg ez volt az oka... Ők biztos örülnének egy olyan nagymamának, aki már most nem tudja elfogadni az unokáját, pedig még meg se született...
2014. máj. 26. 14:44
 26/26 anonim ***** válasza:

Hello, gondolom már megszületett a kislány :) Mi újság anyóssal?

Amúgy az én anyósom is állandóan kék meg barna fiú ruhákat vesz a kislányomnak, de ő annyira ízléstelenül öltözik, hogy szegénynek fel sem tűnik milyen rondaságokat vesz, ami ráadásul még használtnak is néz ki.

Én meg pinkbe, pirosba és szoknyácskákba öltöztetem, arra azt mondta neki a pink nem tetszik.

Hát bánhatja, mert én meg csak ezeket adom rá :P

Ja saját fia megmondta neki, hogy inkább ne vegyen semmit, mert amiket hozott rondák és ő nem engedi azokat viselni a kislányának. Anyós nem sértődött meg, ugyan úgy hozza a ronda cuccait :)

2014. szept. 29. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!