Anyósom miért vesz fiús ruhákat leendő kislányomnak?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és a fent említett problémával állok szemben. Nem hinném, hogy beleférne a sötétkék kalózos ruhácska és társai az uniszex kategóriába. Az igaz, hogy én kislányos ruhákat választottam, de nem csupa rózsaszínt (persze az is van :) ). Úgy érzem nem tudja elfogadni, hogy lány unokája lesz (neki két fia van). Mit gondoltok?
2014. máj. 20. 12:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ha normális viszonyban vagytok, nyugodtan megkérheted, hogy lányosabb ruhákat vegyen. Nagyon drágák a babaruhák, nem mindegy, hogy tetszik-e.

De ha úgy érzed tényleg, hogy nem tudja elfogadni, hogy lányod lesz,akkor az igenis beteg dolog a részéről.

2014. máj. 20. 12:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy mit kezdjek a ruhákkal. Inkább a hozzáállást firtatom...
2014. máj. 20. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem baromira túlreagálod. Neked a cuki rózsaszín tetszik anyósnak meg a szürke ezért olyan vett. Nem kell többet belelátni a dolgokba. Max 2-3 hétig lesz rá jó otthon tökélestes lesz neki. Nem gondolnám, hogy nagyi a felíratott nézte ha egyáltalán érti mit jelent.
2014. máj. 20. 12:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Akkor talán a legegyszerűbb megoldás, ha tőle kérdezed meg miért ilyet vesz.........
2014. máj. 20. 12:52
 15/26 A kérdező kommentje:
13 olvasd már el, amiket leírtam...anyósomtól nem kaptunk szürkét :). Leírtam azt is nem egyszer,hogy nincs szó csupa rózsaszín holmiról, sőőőt (amiket mi vettünk)
2014. máj. 20. 13:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
:) Kérdező' Ha gondolod cserélhetűnk, mert az én anyósom meg rózsaszín és lila ruhákat kőldött a fiamnak :D
2014. máj. 20. 13:13
 17/26 A kérdező kommentje:
Ja és igen :) érti, angolt tanít :), de nem kell ezekhez a dolgokhoz a felirat...önmagáért beszél. Az a baj,hogy sértődékeny, de nagyon. Majd azért megpróbálunk vele beszélni. Egyébként biztos kényeskedő vagyok, de itthon sem szeretném kifejezetten fiú ruhákba öltöztetni.
2014. máj. 20. 13:14
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, az sem egy szerencsés választás :D
2014. máj. 20. 13:15
 19/26 anonim ***** válasza:

Őt kérdezted már?

Amúgy próbáld poénra venni, pl. jegyezd meg, hogy milyen jók lesznek a rucik, ha netán az utolsó UH óta kinőtt volna a bébi kukaca, és mégis fiatok lesz.

2014. máj. 22. 13:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor àtvenném a kisruhát nagyon megköszönném , hogy milyen kedves és utána csodálkozó szemekkel észrevenném , hogy boy van a talpán ami fiút jelent.És megkérdeznèm hogy kilehet e cserèlni olyanra ami lányt jelent mert ez kisfiúknak való.Neked bizony lányod lesz!
2014. máj. 22. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!