56-os kislány body méret megfelel 80 cm-nek?
Tudom, másnak ez nyilvánvaló , de Én most várom az elsőt és a legtöbbe az van irva 80cm.
Már szeretnék pár dolgot megvenni neki, mert az utolsó trimeszterben járok és azt sem tudom kb hány kis bodyt szerezzek be.
A 80-as body az 80 cm-es babára való (fejtől a lábujjig mérve), az 56-os body meg 56 cm-es babára jó (és ahogy az első írta, ugye a body nincs is 56 cm, mert hát nem a baba teljes hosszán ér végig).
Szóval egy 56-os body nem felel meg 80 cm-nek.
Így szokták általában méretezni a babaruhákat:
Az 56-os ruha egy kb. 1-2 hónapos babára jó, a 80-as pedig egy kb. 9-12 hónaposra. Bár ez azért egyénileg eltérhet.
Lányomnak 56-os méretből 7-8 body, 7-8 rugdalózó biztos kellett az első hónapokban, mert naponta cseréltük, vagy épp naponta 2x, ha bepisilt vagy bekakilt...
Köszönöm szépen!
Kaptam én kis ruhákat de annak a nagyja 80 cm.
Újszülöttekre általában az 56-os a jó, kisebb baba lehet 50-es, nagyobb baba lehet 62-es.
Aztán jön majd (átlag!) a 68-as 3-6 hó között, majd 6-9 hónál a 72-es, és csak 9-12 hó körül a 80-as méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!