Augusztusi kisfiú babának milyen ruhákat érdemes venni, és mennyit?
Figyelt kérdés
azért kérdem, mert augusztus még nyár, jó meleg van, de ugyan akkor jön már az ősz is...nem tudom mennyi vastagabb felsőt, kabátot vegyek, ill rövid és hosszú ujjú body kell e majd, azaz a rugi is, vékonyabb vastagabb...augusztus kézepére vagyok kiírva. köszi előre is.2014. márc. 18. 10:13
1/4 anonim válasza:
Túl sokat nem érdemes elöre venni, mert az elsö ruhaméretet pár hét alatt kinövik. Mindenképpen várnék a ruhavásárlással legalább is júniusig, mert akkor már jobban lehet saccolni, hogy hogyan alakul a nyár.
Egy, kicsit vastagabb felsörész/rugdalózó biztos kell, de kettönél több semmi esetre sem. Ugyanez érvényes a nagyon nyárias, vékony dolgokra is, kivéve, ha feltünöen forró a nyár.
HA megvan a baba, akkor úgyis kaptok az ismerösöktöl egy csomót, meg bármikor tudtok venni neki, ha valami olyasmi kell, ami éppen nincs.
2/4 anonim válasza:
Kislányom tavaly augusztus 5-én született. Sokszor csak egy kis bodyba és vékonyka zokniban volt újszülöttként, annyira meleg volt. Rövid ujjú body kb 10db, hosszú ujjú 5-6 legalább, pamut rugi 8-10db, zoknika 5-6 pár, átmeneti kabátka, vékonyan bélelt kisnadrág, tutyi a lábára, ezek kellenek majd az első 2-3 hónapban.
3/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél 50-56-os méretben nyári cuccokat és 1-2 garnitúrát hidegebb időre, a hidegebb ruhákat érdemes akkor megvenni, mikor már látod, hogy hogy nő a babád. Én elkövettem azt a hibát, hogy hallgattam azokra, akik szerint kis méretből elég pár, mert pár hét alatt kinövi, így vettem 62-est is többet télit, mert január elejére voltam kiírva, aztán túlhordtam a babát és 2 hónaposan is 56-ost hord, mire 62-es kell már igencsak jó idő lesz.
4/4 anonim válasza:
Azért szeptember közepéig meleg szokott lenni. Napozó, body, kis kantáros nadrágok, pólók kellenek, kis zoknik többségében, s pár hosszú nadrág kardigán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!