Mekkora ruhákat hord kb gy 1 éves kisfiú?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm eladja a 4 éves kisfiáról a ruhákat és hogy mekkorákat érdemes már így előre megvennem?2014. jan. 16. 09:45
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 86-92-es méretet hord, bár ő nagy baba. A te kisfiad mennyi idős most, mekkora a súlya, hány centi?
2/5 anonim válasza:
Az én gyerekemeim 80-86-os ruhát hordtak 1 évesen,de inkább 86-ost.
3/5 anonim válasza:
Szia, leginkább a magasságától függ. Valamennyire a súlytól is, de azért egy 1 éves kisgyerek, még nem mutat extra kilengéseket súlyban. Az én kislányom 1 évesen 80 cm (10 kg), így ő már a 86-os ruhákat hordja.
4/5 anonim válasza:
Fiam 74-80-as ruhákat hordott akkoriban.
Most 2,5 éves lesz és lassan átváltunk teljesen a 92-ess ruhákra.
5/5 anonim válasza:
Egy átlagos 1 éves 75 cm. Ha egy baba súlya arányos a magasságával, akkor akkora méretet hord, amilyen a magassága, tehát egy átlagos 1 éves 74-80-as méretet hord. Én nem merném előre megvenni, ha még nagyon kicsi a babád, mert láttam már a rokonságban 6 hónaposon 92-es ruhát, tehát eléggé lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!