Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Pesten hol érdemes overállt...

Pesten hol érdemes overállt venni, nem drágán tehát úgy 6e alatt?

Figyelt kérdés
Kínai overállokról van valakinek tapasztalata, milyenek?
2013. dec. 15. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az Auchanban vettem kantáros gatyát (sima egyszínű, zsizsegős anyagból, belül polár és jó vastag) 2.500 Ft. volt. De ahogy nézem, inkább vékonyabb babákra való. Volt hozzá kapát is 2.500 Ft-ért.

Viszont nagyon jó meleg és nem bántam meg, hogy megvettem.

Ami a hátránya lehet, mondom az, hogy elég szűkösre szabták, mindenképp próbálni kell szerintem...

2013. dec. 16. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsánat... Az kimaradt, hogy volt overáll is. Nagyon aranyos mintákban és ha jól emlékszem az 4 ezer körül volt. Vettem volna abból is szívesen, ha még nem lett volna a kislányomnak. :)
2013. dec. 16. 07:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Körbenéztem, hát elég gyenge a felhozatal, se hófogó, se gumírozás a nadrág pántján, a cipzár szerintem eret vágna a gyerek nyakán ha felvenné, rettenetes szúrós tépőzárak, hát nem kisgyerekre tervezték ezeket:( Ja és 7e fölött!!

Veszek inkább külön kabátot és nadrágot.

2013. dec. 16. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Az még talán jobb is, jobban ki lehet használni! Meg szerintem melegebb is.

Még esetleg az aukciós oldalakon is nézelődhetsz. Én ott vettem kezes-lábasokat 1-2 ezerért. Játszósnak tökéletes az is (de az egyikben simán vihetem orvoshoz is stb.), a csini meg az auchanos. :)

2013. dec. 17. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig én az Auchanban nagyon jó overallt láttam 4000-ért.

De szerencsére nekünk nem kellett vennünk, kaptunk családon belül használtat.

De azt vettem volna meg, ami az Auchanban van.

2013. dec. 17. 19:04
 6/6 anonim válasza:
azok gagyik már boccsika
2014. jan. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!