Nem fog így megfázni?

Figyelt kérdés
Bejártam a környék összes boltját, és nem kaptam tavaszi kabátot kisfiamra, ha egy pufi mellényt adok rá, kötött pulcsival akkor nem fog megfázni benne?
2014. márc. 15. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mennyi idős a kisfiad? Ha csak kocsiban ül én adnák még rá valamit, bár hozzá tartozik én nem vagyok mellény híve, nekünk nincs is, mert nem értem miért jó, magam részéről ha a testem igényli a meleget, akkor a karjaim is, de ettől látom, hogy sokan szeretik, úgyhogy ez csak magánvélemény.

Egyébként 1,5 év körülieket már rendre látok csak pulcsiban a játszótéren úgyhogy ha mozog, akkor bőven elég...

2014. márc. 15. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
atol függ hány éves és hány fokvan,reggel még elkel a pulcsi vékony kabátal .
2014. márc. 15. 14:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Két és fél éves! Én sem vagyok a mellény híve, de a környék összes boltját bejártam, és sehol nem kaptam méretben rá való kiskabátot.
2014. márc. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!