Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugy nem fog megfázni?

Ugy nem fog megfázni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk lent először,az udvaron babakocsival,és az egész utat oda vissza végigüvöltötte ezt 30perc szoptatás után!Felvettem abbahagyta majd megint rázendített!én azt gondolom éhes volt mert sz...t se ér a tejem és kevés is!nyugodtan lehet megkövezni! Szóval nagyon féltem a kicsit,hogy megfázik a szélben!előre is köszönöm a válaszokat.ja 3 hetes a picur
2012. aug. 10. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fog megfázni:) Nagyon jó idő volt tegnap,nem öltöztetted túl esetleg?
2012. aug. 10. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Már miért köveznének meg? Attól, hogy nincs elég tejed? Ugyan már, de ha mégis megjegyzések lennének, akkor se foglalkozz vele, senkinek semmi köze hozzá.

Szóval szerintem nem fog megfázni, tegnap sem fújt annyira, ma meg pláne nem, úgyhogy szerintem nyugodtan vidd sétálni. A babakocsihoz pedig hozzá kell szoktatni, nem mindegyik baba szereti, de egy idő után hozzá fog szokni. A mózeskosár megvédi a széltől, így ha abban fekszik, akkor kizárt, hogy megfázik.

2012. aug. 10. 12:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Már az öltöztetésnél üvöltött!egy ujjatlan body volt rajta meg egy rugdalózó!
2012. aug. 10. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nekem is üvöltött minden öltöztetésnél,ráadásul téli baba:)) Ez majd elmúlik,talán.Baba válogatja.Tej miatt ne aggódj,beáll az majd.Csak ne idegeskedj.
2012. aug. 10. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fog megfázni nyugi! Nagyon meleg van! Ez a szél ami meg fújdogál, kellemes, nem hideg! Én 1 rövid ujjú body, zokniba szoktam öltöztetni, talán néha rövidnadrágot is adok a lányra, de akkor már 24fok vagy kevesebb van! de ha melegebb, akkor még zoknit se! A tejcsi meg olyan, h vagy van, vagy nincs! Majd beáll, ne idegeskedj, ha nem, akkor meg ott a tápszer! Nekem 3hét után ment el a tejem, tápszert adtam/adok! Ugyan olyan egészséges és szépen fejlődik a lányom!
2012. aug. 10. 13:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ujabb válaszokat!Engem minden barinőm piszkál hogy juj tápszer juj,nem szabad szoptass csak!de már nem érdekel mert nem tudok mit csinálni!mondjuk nagyon félek mert a kisfiam is 4 hét után szintén tápszeres lett meg is lett az eredménye,beteges is lett már 4 hónaposan!
2012. aug. 10. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:

5. vagyok!

Ne foglalkozz senkivel! Nekem is mondják, h jujjjj tápszer! MOndom jujjj igen! Nem tud érdekelni! Egyébként nem feltétlen az anyatej hiányától lehetett beteg! nekem több anyatejes babás ismerősöm van,akik nagyon betegesek, és olyan is, aki 1,5évig szoptatta a gyerekét, és fűre fára allergiás(most 2 éves)! Szerintem nincs összefüggés!Ráadásul nekem még csak 5 hónapos a lányom, de már most megtanultam, h mindenki szeret belekotyogni abba, h mit hogy csináljak, mert ő nem így, nem úgy! Nyugi ez az anyatejes dolog is ilyen... egyszerűen jól esik másoknak piszkálódni! :)

2012. aug. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!